19-05-2016: Disaster Recovery in Kasteel Wijenburg

Hoewel er in Kasteel Wijenburg natuurlijk normaal gesproken niet gedacht wordt aan calamiteiten en het verliezen van bedrijfsdata, zal dat op donderdag 19 mei toch het onderwerp zijn van het Disaster Recovery-event van PST Business Services. Want hoe kunt u uw kritische data beveiligen en wat zijn de laatste ontwikkelingen op het gebied van High Availability en Business Continuity?

PST 25 jaar

03-09-2015: PST-jubileum: 25 jaar

In september 2015 is het 25 jaar geleden dat PST Business Services is opgericht. 25 jaar, daar zijn we trots op! Maar dit jubileum hadden we niet kunnen bereiken zonder onze trouwe klanten, partners en relaties. We vierden onze verjaardag op 3 september daarom met u!

Tango World

08-11-2013: Tango World 2013

Het team van PST presenteert u samen met experts van Tango/04 uit Barcelona graag de laatste innovaties, exclusief voor onze klanten die al werken met monitoring-producten uit de VISUAL Message Center-suite. Om nog meer functionaliteit en rendement uit uw investering te halen, brengen we u al het nieuws van de jaarlijkse Tango/04-wereldconventie.

monitoring

29-11-2012: Tango World 2012

Bij veel bedrijven leeft de vraag hoe er efficiënter gewerkt kan worden, hoe nog beter in te spelen op de wensen van de business en de markt. PST biedt oplossingen die hier invulling aan geven. Oplossingen waar u geld mee kunt verdienen. PST heeft al haar oplossingen gevat in een visie met de naam ‘smarter Monitoring’.

PST, ict systemen

21-11-2011: High Availability-dag

De beste methode om continuïteit van bedrijfsprocessen en IT-infrastructuur te waarborgen is het dubbel uitvoeren van uw omgeving. Maar wat is de juiste oplossing voor u? Hardware of software? Op donderdag 21 november faciliteert PST Business Services een belangrijke discussie over de mogelijkheden. Dit doen we op één van de veiligste plekken van Nederland: het IBM Datacenter in Woerden.