26-06-2018: Ontbijt- of lunchsessie: Voordelen van Business Monitoring

Voordelen van Business Monitoring

Alle business-voordelen op een rij én ruimte voor al uw vragen tijdens een 2 uur durende sessie, onder het genot van een heerlijk ontbijt of goede lunch op 26 of 28 juni.

Heeft u inzicht in al uw IT-bedrijfsprocessen? Wat zijn de risico’s? Waar liggen de kansen? Hoe maakt u het beheer van uw IT-processen zo efficiënt mogelijk? PST kan u helpen antwoord te krijgen op al deze vragen.

Het begint bij het beschrijven van uw eigen IT-omgeving: welke processen spelen er eigenlijk allemaal binnen uw organisatie? Processen moeten inzichtelijk zijn om de oorzaak van eventuele calamiteiten te kunnen achterhalen en om nieuwe calamiteiten te voorkomen. Zeker in de zichtbare online wereld waarin uw klanten alles op de voet kunnen volgen en fouten snel ontdekken. Of u nu aan het begin staat van het beschrijven van uw processen of op zoek bent naar optimalisatie van uw online beheer, PST kan u ondersteunen en adviseren vanaf de eerste tot de laatste stap.

Waarom deelnemen aan een ontbijt- of lunchsessie?

Tijdens de sessie krijgt u:

  • meer informatie over monitoring van bedrijfsprocessen en hoe dit er voor uw organisatie uit kan zien;
  • inzicht in welke business-voordelen Business Monitoring heeft voor uw organisatie;
  • uitleg over hoe PST u kan helpen met het in kaart brengen van uw bedrijfsprocessen.

Waarom dit onderwerp voor u interessant is?

Business Monitoring kan antwoord geven op vragen als:

  • wat is op dit moment de activiteit van mijn belangrijkste klant? Hoe verhoudt dat zich tot andere, vergelijkbare dagen en tijdstippen?
  • zijn al mijn technologische kanalen in werking?
  • was mijn dienst de afgelopen maand voldoende beschikbaar (kijkend naar de SLA)? Welk probleem heeft de meeste downtime veroorzaakt?

…en nog veel meer.

 

Schrijf u dus nu in en maak kennis met Business Monitoring op 26 of 28 juni! De sessies vinden plaats in Tiel en worden op beide dagen georganiseerd van 8.00 tot 10.00 uur en van 12.00 tot 14.00 uur.

Wel geïnteresseerd, maar geen tijd om op een van de sessies aanwezig te zijn? Laat het ons weten, dan kunnen we wellicht op een ander moment kennismaken en informatie met u uitwisselen.