29-11-2012: Tango World 2012

monitoringOp donderdag 29 november bent u van harte welkom op ‘Tango World 2012’, waarbij wij u de nieuwe functionaliteiten van onze oplossing zullen tonen.

Bij veel bedrijven leeft de vraag hoe er efficiënter gewerkt kan worden, hoe nog beter in te spelen op de wensen van de business en de markt. PST biedt oplossingen die hier invulling aan geven. Oplossingen waar u geld mee kunt verdienen. PST heeft al haar oplossingen gevat in een visie met de naam ‘smarter Monitoring’.

Met name door real-time inzichtelijk te maken van uw processen en dit ‘smarter’ met diverse mensen binnen uw organisatie te delen stimuleert en bereikt u efficiëntie.

Agenda

12:00 – 12.30 Lunch

12:30 – 13.30 Operationeel – Business Services Management (BSM)
Tijdens deze sessie geven wij een korte introductie over business services management en de laatste trends. Daarnaast tonen wij u “live” hoe eenvoudig het is om te starten of de laatste ontwikkelingen in te voegen in uw bestaande omgeving en hoe u uw business services kunt borgen.

13:30 – 14:15 Tactisch – Real-time Analytics
Informatie altijd en realtime beschikbaar, nooit meer achteraf! Dat is wat de moderne manager voor zijn bedrijf wil, zodat men direct kan reageren op veranderende omstandigheden. Het analyseren van data en daaruit bijvoorbeeld trend informatie halen, zorgt ervoor dat u een onderneming op de juiste KPI kan sturen voor optimaal resultaat. Al deze aspecten komen aanbod tijdens deze sessie, natuurlijk wederom met “live” voorbeelden.

14:15 – 14.30 Pauze

14:30 – 15.15 Strategisch – Goals
Kennis hebben is één, maar kennisbehouden en daarmee ook voordelen behalen voor het bedrijf is twee. Tijdens deze sessie tonen wij u hoe eenvoudig het is te starten rondom het analyseren van uw “big data”.

15:15 – 16:00 Afsluiting

Wij zullen tijdens deze sessie de ontwikkelingen die gepland zijn voor 2013 met u delen en hoe PST in samenwerking met google™ ook uw KPI’s locatie-afhankelijk kan maken.