21-09-2017: Webinar ‘Security IBM i in 30 minuten’

Security IBM i in 30 minuten

Krijg op donderdag 21 september, van 11.00 tot 11.30 uur, een exclusieve kijk op de Security van de IBM i. De webinar wordt gepresenteerd door Tanja Wilmsen.

Dit is uw kans om te zien of uw IBM i optimaal beveiligd is! Ontdek welke aspecten op uw eigen systeem nog aandacht behoeven.

Tijdens deze sessie krijgt u inzicht in zes configuratiecategorieën:

  • Security-systeemwaarden
  • Systeem Audit Controles
  • netwerktoegang (door TCP-interfaces)
  • toegangsmachtigingen (powerful users)
  • kwetsbaarheid van gebruikers en wachtwoordbeleid
  • virus- en malwarescans

De webinar is gebaseerd op de 2017 State of IBM i Security Study, die inzicht geeft in hoe organisaties over de hele wereld hun krachtige platform beveiligen en waar zich de kwetsbaarheden bevinden.

Cyberveiligheid is nu een van de grootste zorgen voor de meeste bedrijven, waardoor deze informatie belangrijker is dan ooit. Hoe wordt beveiliging gemeten?

Schrijf u direct in! Alle deelnemers krijgen toegang tot de resultaten van 2017 State of IBM i Security Study.

Wel geïnteresseerd, maar geen tijd om op 21 september deel te nemen? Laat het ons weten, dan sturen wij u de opname van de webinar toe.

Tanja Wilmsen, Security, IBM i, PST Business ServicesOver de presentatrice

Tanja Wilmsen werkt sinds 2001 bij PST Business Services als programmeur en beheerder. Ze heeft ruime ervaring met IBM i, de Security-producten voor de IBM i en kan op basis van uw situatie adviseren welke maatregelen benodigd zijn voor een optimale beveiliging.