Alignia

De ‘Extended Enterprise’ monitoren

Bedrijven hebben veel digitale koppelingen met klanten, zakenrelaties, leveranciers en diverse andere externe organisaties, om hun kritische business-deals zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. De koppelingen die hiervoor nodig zijn, zijn steeds meer geautomatiseerd, waardoor systemen rechtstreeks met systemen spreken, zonder tussenkomst van mensen. De systemen kunnen zelfs geïntegreerd zijn met online diensten en kritische bedrijfsprocessen. Al deze koppelingen en onderlinge relaties vormen samen een complex netwerk met vele kanalen en functies. Dit heet ook wel de Extended Enterprise. Benieuwd naar de Extended Enterprise en hoe PST met Alignia de gehele business kan monitoren? Bekijk hieronder de mooie motion graphic van Tango/04 (leverancier van Alignia voor de overname door HelpSystems), met Nederlandse ondertiteling.

 

 

Breng IT en Business samen

Alignia biedt een overzicht van het functioneren van alle diensten en kritische bedrijfsprocessen, met gedetailleerde en accurate informatie die specifiek bedoeld is voor een bepaald type gebruiker. Zo krijgen proceseigenaren te zien of de mate van activiteit normaal is of afwijkt van vergelijkbare dagen, bijvoorbeeld bij een belangrijke klant of een specifieke functionaliteit binnen het bedrijfsproces. Het IT-personeel verkrijgt met Alignia technische, gedetailleerde informatie over alle technologische incidenten en hoe deze incidenten de dienstverlening en processen beïnvloeden. Op het gebied van security is het mogelijk om waarschuwingen te krijgen van incidenten die wellicht de diensten en processen storen, gerangschikt op impactgrootte. Dit alles samen geeft uw bedrijf een volledig beeld waar elk type gebruiker op kan reageren.

Krijg antwoord op uw Monitoring-vraagstukken

Er zijn vele monitoring-oplossingen beschikbaar. Toch blijken veel van deze oplossingen maar de helft van het probleem te ondervangen, met slechte resultaten en onvolledige antwoorden tot gevolg. De Alignia-technologie is goed te integreren in andere tools, simulatierobots, databronnen, logs en andere al bestaande monitoring-producten in uw bedrijf. Uw gedane investering is dus niet voor niks geweest!

Met Alignia krijgt u antwoord op vragen als:

  • Zijn er belangrijke klanten of partners geraakt door een verstoring?
  • Wordt de dienst slechter door de reactietijd van een derde partij?
  • Hoe kan een probleem snel opgelost worden en het proces worden hervat?
  • Is bedrijfskritische informatie in gevaar?
  • Het lijkt allemaal in orde, maar is deze mate van bedrijfsactiviteit normaal?

Bent u benieuwd hoe dit eruitziet? We laten graag wat mogelijke Alignia-dashboards zien.

De vier Alignia-modules

Alignia is een oplossing, bestaande uit vier samenwerkende modules die werken met geïntegreerde informatie. Klik op de afbeelding voor meer informatie per module.