Overzichtspagina – Monitoring

Bedrijfs­processen monitoren. Dat kan bij PST

Business Activity Monitoring, Online Monitoring of Infrastructure Monitoring; wat uw wensen ook zijn, PST helpt u met het monitoren van die IT-middelen waar de doorstroom van uw bedrijfsprocessen van afhankelijk zijn.

Op onze website kunt u veel achtergrondinformatie vinden. Bekijk bijvoorbeeld eens onze Solutions-pagina over Monitoring.

Monitoring IN DE PRAKTIJK

In deze referentieverhalen kunt u lezen hoe PST de vraagstukken rondom bedrijfsprocessen monitoren in de praktijk beantwoordt. Klik op de afbeelding of op ‘Lees meer’ voor de volledige reference case.

Hanos

monitoringEen goedlopende IT-infrastructuur is van groot belang om klanten van dienst te zijn. Vanuit de wens om met monitoring proactief te kunnen reageren op storingen in deze infrastructuur, koos HANOS voor het door PST aangeboden VISUAL Message Center (VMC).

LEES MEER

 

Simac

Voor het monitoren van servers gebruikte Simac CA SystemEDGE. Vanwege teruglopende ontwikkelingen vanuit CA Technologies en de aankondiging van de end-of-life-datum, ging Simac op zoek naar een nieuwe Infrastructure Monitoring-oplossing. De leverancier adviseerde om CA Unified Infrastructure Management (CA UIM) in te zetten. Simac en PST bundelden krachten bij overstap van CA SystemEDGE naar CA UIM.

LEES MEER

Terberg Leasing

CA UIM, Infrastructure MonitoringNa grondig onderzoek naar Infrastructure Monitoring-tools kwam Unified Infrastructure Management van CA Technologies als meest passende oplossing uit de bus. PST nam het project aan en ging met Terberg Leasing aan de slag met de implementatie.

LEES MEER

 

DEEN

Alignia, monitoring supermarkt, IT-landschap, applicatiesDEEN Supermarkten gebruikt monitoringmodule Alignia for Business Applications om het applicatie- en IT-landschap te monitoren. Voor de webwinkel implementeert de supermarkt Alignia for Online Business Services.

LEES MEER

 

 

Zie pst.eu/referentie voor meer referenties

 

Monitoring IN BLOGS

Voor PST Business Services is het monitoren van bedrijfsprocessen en bedrijfsactiviteit een belangrijk onderwerp. We krijgen veel vragen erover van klanten en merken dat de markt behoefte heeft aan meer informatie. Daarom verwerken we het thema regelmatig in onze blogs.

REDENEN OM BEDRIJFS­PROCESSEN TE MONI­TOREN

bedrijfsprocessen monitoren, business process monitoringEen blog met redenen is niet vernieuwend, niet verfrissend en ook niet spraakmakend. Eigenlijk hou ik er helemaal niet van om lijstjes op te stellen van redenen waarom iemand überhaupt iets ‘moet’ doen. Maar vooruit, ik doe ook een keer een lijstje, kunnen we dat meteen afstrepen.

LEES MEER

 

HOE ERVAREN UW GEBRUI­KERS UW ONLINE DIENSTEN?

ervaren online diensten, monitoringBij PST Business Services leveren we diverse monitoringproducten en verrichten we diverse monitoringdiensten. Ik deel graag mijn ervaring op het vlak van (web)applicatiemonitoring en Cloud Monitoring, waarmee we onder andere de gebruikerservaring monitoren.

LEES MEER

 

DE 4 MEEST OPVALLENDE VER­ANDERINGEN IN MONITORING-LAND

monitoringMonitoring is voor ons zeer bekend terrein, maar eigenlijk is het nog een heel nieuw fenomeen. Typerend voor diensten of producten die nog jong zijn op de markt, is dat er veel verandert. Ik geef u graag de vier veranderingen binnen Monitoring die mij het meeste opvallen.

LEES MEER

 

IS BUSINESS PROCESS MONITORING DE NIEUWE TERM VOOR BUSINESS INTELLI­GENCE?

process monitoringWanneer een Business Process Monitoring- of Business Activity Monitoring-oplossing wordt getoond, dan is de reactie vaak dat het wel erg op Business Intelligence lijkt. Oude wijn in nieuwe zakken? Toch klopt dat niet. Er zijn grote verschillen tussen dit soort producten en dus worden er andere problemen mee opgelost en andere behoeften mee vervuld.

LEES MEER