9 redenen om uw ICT-systemen te laten beheren door PST

PST, ict-systemenHet uitbesteden van ICT-beheer en onderhoud aan ICT-systemen is steeds gebruikelijker voor organisaties. De termen ‘cloud’ en ‘virtualisatie’ zijn niet voor niks algemeen bekend geworden. Zowel voor grote als kleine bedrijven geeft het outsourcen van ICT-activiteiten technisch meer mogelijkheden en een wezenlijke kostenbesparing.

Maar dat weet u natuurlijk al, als u onze blog ‘Outsourcing van ICT: de do’s and don’ts’ heeft gelezen. Wat u wellicht nog niet weet, is dat u hiervoor kunt rekenen op PST. Veel bedrijven, waaronder Kawasaki Europe, Mitsubishi Motors en Stolt-Nielsen, gingen u voor en hebben ervoor gekozen om hun ICT-systemen onder te brengen in één van de datacenters van PST Business Services.

We geven u graag 9 redenen om PST te overwegen bij het outsourcen van uw ICT-systemen!

REDEN 1: 24/7-BEHEER

Als u uw ICT-activiteiten uitbesteedt aan PST, heeft u recht op 24/7-beheer door PST. Dus ook gedurende vakanties en ziekte van uw medewerkers is uw IT-omgeving in goede handen.

REDEN 2: LAGERE INVESTERINGSKOSTEN

U hoeft niet meer te investeren in IBM Power i, omdat u gebruik kunt maken van de infrastructuur van PST (volgens het Infrastructure as a Service-, IaaS-model).

REDEN 3: LAAG MAANDBEDRAG

PST hanteert een vast laag maandbedrag voor de Managed Services, en zorgt daarbij voor de benodigde (actuele) licenties (Software as a Service, SaaS).

REDEN 4: EENVOUDIGE CONTRACTEN

De contracten die PST sluit met klanten zijn duidelijk en eenvoudig.

REDEN 5: MAANDELIJKS OPZEGBAAR

De contracten zijn bovendien per maand opzegbaar.

REDEN 6: VOLLEDIGE SUPPORT

PST biedt u als Managed Services-klant volledige support en ondersteuning, inclusief de meest actuele OS-versie.

REDEN 7: DISASTER RECOVERY

Dankzij de Disaster Recovery-oplossing, kunt u in geval van calamiteit doorwerken op een back-upserver. Dus zonder dataverlies of hersteltijd bent u weer in business!

REDEN 8: HIGH AVAILABILITY

PST biedt u High Availability. Alle gegevens worden 24/7 gerepliceerd naar een back-upserver met switch-mogelijkheid.

REDEN 9: 25 JAAR ERVARING

Als bedrijf bestaat PST Business Services al ruim 25 jaar. Al die jaren is PST actief geweest in de ICT-markt en werkte het bedrijf met AS/400, IBM Power i en alle denkbare voorgangers en opvolgers. Door te kiezen voor PST kunt u dus rekenen op 25 jaar ervaring en kennis.

 

Bent u geïnteresseerd in de dienstverlening van PST Business Services? Meld u dan aan voor onze gratis proefperiode van 2 maanden. In minder dan een dag nemen wij het beheer van uw infrastructuur over. Uw inspanning voor deze activiteit is minimaal. Meer informatie over deze dienst en uitleganimaties vindt u hier. Of meld u direct aan!