Bent u ‘IN CONTROL’?

business monitoringU kent uw zakelijke processen van haver tot gort. En waarschijnlijk heeft u KPI’s (kritieke prestatie-indicatoren) gedefinieerd die direct gekoppeld zijn aan deze processen. U bent in control! Of toch niet?

Business Monitoring

Want wat als uw bedrijfsproces niet werkt zoals het zou moeten? Voordat u eenmaal heeft uitgevonden wat de oorzaak van een verstoring is, gaat er kostbare tijd verloren.

 

PST Business Services biedt u een speciaal softwarepakket om uw bedrijfsproces van begin tot eind te monitoren. U kunt met deze software realtime in de gaten houden of uw proces goed functioneert en waar de knelpunten zitten. Zo bent u in staat pro-actief te reageren in plaats van re-actief nadat gebruikers of klanten hebben aangegeven dat het proces niet goed functioneert.

 

business monitoringHoe werkt het?

Door middel van ons softwarepakket brengen wij de kritieke punten van uw IT-infrastructuur in kaart die van invloed zijn op het functioneren van uw gehele bedrijfsproces. Dit betekent onder andere dat uw servers worden gecheckt. We voeren daarnaast ook fake orders in om te controleren of uw orderproces naar wens verloopt.

 

Ook de monitoring van uw KPI’s behoort tot de mogelijkheden. Als u bijvoorbeeld tot 10 uur in de ochtend rond de 400 order regels verwerkt, en dit wijkt meer dan 20% af, dan kan de software dit detecteren. Via onze software wordt het gehele proces continu gecontroleerd en komt direct naar voren of en waar er zich een probleem bevindt. U kunt hier direct op reageren want een snel herstel is immers van groot belang!