Overzichtspagina – Disaster Recovery

ONTDEK HET BIJ PST

High Availability, Business Continuity en Data Protection; dat zijn de kernwoorden die PST in het achterhoofd heeft als het gaat om Disaster Recovery. Op deze overzichtspagina vindt u meer informatie hierover en in de vorm van blogs maken wij onze expertise graag kenbaar aan u. Of lees de documenten met meer achtergrondinformatie over specifieke vraagstukken en oplossingen.

Op onze website kunt u al veel achtergrondinformatie vinden. Bekijk bijvoorbeeld onze Solutions-pagina over High Availability en Disaster Recovery.

DISASTER RECOVERY IN DE PRAKTIJK

In deze referentieverhalen kunt u lezen hoe PST de Disaster Recovery- en High Availability-vraagstukken in de praktijk beantwoordt. Klik op de afbeelding of op ‘Lees meer’ voor de volledige referentie.

MITSUBISHI MOTORS

Mitsubishi, disaster recoveryAlle Nederlandse Mitsubishi-dealers maken gebruik van dezelfde ERP-omgeving. Om bij calamiteiten niet afhankelijk te zijn van een tape met systeemkopie, was een betere bescherming van de data gewenst. PST Business Services bood haar Disaster Recovery (DR)-oplossing aan als een Managed Service.

LEES MEER

 

REMIA

Remia, High AvailabilityDe uitval van een server kan veel impact hebben voor Remia, producent van sauzen, margarines en vetten. Als de productie stil komt te staan, kunnen ze hun duizenden klanten niet meer bedienen. Daarom ging het bedrijf over op de High Availability-oplossing ORION en is het nu verzekerd van continuïteit.

LEES MEER

 

BLECKMANN NEDERLAND

Bleckmann. BedrijfsprocessenBleckmann Nederland is de verbindende schakel tussen productie, expeditie, afhandeling, douane, opslag, distributie en ontvangst. Om er zeker van te zijn dat de bedrijfsprocessen continu blijven functioneren, koos het bedrijf voor iTera. Deze oplossing is geïmplementeerd door PST Business Services.

LEES MEER

 

KOOPMAN LOGISTICS

High AvailabilityNiet alleen medewerkers van Koopman Logistics maken gebruik van de logistieke en financiële applicaties op het System i-systeem, ook klanten kunnen online inloggen. Continue beschikbaarheid van de server, de applicaties, de databases en het netwerk is daarom noodzakelijk.

LEES MEER

 

 

Zie pst.eu/referentie voor meer referenties

 

DISASTER RECOVERY IN BLOGS

Voor PST Business Services is Disaster Recovery een belangrijk onderwerp. We krijgen veel vragen erover van klanten en merken dat de markt behoefte heeft aan meer informatie. Daarom verwerken we het thema regelmatig in onze blogs. Hieronder een paar van onze laatste items.

UNPLANNED DOWN-TIME; OORZAAK EN GEVOLG

Door calamiteiten, zoals een grote stroomstoring, kunnen bedrijven last krijgen van ‘Unplanned Down-time’. Dit heeft grote financiële consequenties. Behalve dat hardware of software kan falen, kan ongeplande down-time ook ontstaan door menselijke fouten. Lees in ons blog meer over de oorzaken en gevolgen.

LEES MEER

 

VIER RISICO’S VAN ‘DO IT YOURSELF’-DISAS­TER RECO­VERY

Uit onderzoek van Forrester Consulting, in opdracht van IBM, blijkt dat 60 procent van de bedrijven Business Continuity en Disaster Recovery hoog op de agenda heeft staan voor de komende twaalf maanden. Tegelijkertijd heeft 71 procent van de ondervraagden hun Disaster Recovery en databack-up nog steeds in een eigen datacenter geregeld. Dit is in veel gevallen niet slim!

LEES MEER

 

HOUD UW DISAS­TER RECOVERY-PLANNEN UP TO DATE

Het hebben van een Disaster Recovery-plan is stap één. Belangrijk is het om dit plan vervolgens regelmatig te (laten) beoordelen en aan te passen. De markt verandert, alsook de veiligheidsregels en –eisen. Voldoen uw plannen nog als een calamiteit zich voordoet?

LEES MEER