Alignia Business Monitoring

BROCHURE

Alignia is de meest geavanceerde monitoring-oplossing voor Business Processes en Online Business Services. De tool is zeer geschikt voor veeleisende organisaties voor wie bijvoorbeeld de online omgeving de hoogste prioriteit heeft. Naast ‘Online Business Services’ bestaat Alignia uit de modules ‘Business Processes’, ‘Business Applications’ en ‘Business Security’.

Bedrijven hebben veel digitale koppelingen met klanten, leveranciers en diverse andere externe organisaties, om hun kritische business-deals zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. De benodigde koppelingen zijn steeds meer geautomatiseerd, waardoor systemen rechtstreeks met systemen spreken. De systemen kunnen zelfs geïntegreerd zijn met online diensten en kritische bedrijfsprocessen. Al deze onderlinge relaties vormen een complex netwerk met vele kanalen en functies. Dit heet ook wel de ‘Extended Enterprise’. En die Extended Enterprise kunt u met PST en Alignia volledig monitoren!

PST Business Services heeft veel ervaring met de vrij nieuwe oplossing van Tango/04, onlangs overgenomen door HelpSystems, en helpt u graag op weg. Vraag snel de brochure aan, door PST vertaald naar het Nederlands.

Alignia Monitoring brochure

DOWNLOAD DE NEDERLANDS­TALIGE BROCHURE