Stolt-Nielsen Limited blijft innoveren

PST REFERENCE CASE

Innovatie staat bij Stolt-Nielsen hoog in het vaandel. De organisatie besloot een aantal jaar terug de overgang te maken van Distributed Datacenters naar een Twin Datacenter-concept. Voor de migratie van het IBM Power i-gedeelte (AS/400) van USA naar Nederland, koos Stolt-Nielsen voor PST Business Services. Onder meer omdat PST als enige Capacity On Demand kon leveren. Het resultaat? Flexibele capaciteit door meerdere IBM Power i-systemen, vanuit twee datacenters in Nederland, gespiegeld en met een uitstekende performance!

Stolt-Nielsen Limited werd in 1959 opgericht door de Noor Jacob Stolt-Nielsen onder de naam Parcel Tankers. Nu is Stolt Tankers een begrip binnen de scheepsvaartindustrie. Stolt-Nielsen Limited is een toonaangevende wereldwijde leverancier van bulkvloeistoffentransport, opslag en distributie van diensten via de drie grootste operationele eenheden: Stolt Tankers, Stolthaven Terminals en Stolt Tank Containers.

Download dit referentieverhaal om te lezen waarom deze grote, toonaangevende partij het vertrouwen had in PST Business Services!

DOWNLOAD HET REFERENTIE­VERHAAL