Twee maanden gratis proberen

Wilt u onbezorgd op vakantie kunnen?

In vakantietijd of daarbuiten: test de PST-dienstverlening gratis. Geef het (remote) beheer twee maanden gratis aan PST om u te laten overtuigen van de voordelen!

Graag bieden wij u de mogelijkheid om onze eenvoudige Remote Beheer-oplossing te ervaren. Na uw akkoord komen wij bij u langs en plaatsen een PIM-box (PST Infrastructure Monitoring) in uw netwerk. Wij configureren deze remote of on-site en binnen een paar uur zijn wij in staat de monitoring van uw infrastructuur in te regelen. Van u willen wij alleen weten naar wie en op welke wijze u de escalatie ingeregeld wilt hebben, wij verzorgen de rest.

Kortom, in minder dan een dag nemen wij het beheer van uw infrastructuur over en uw inspanning voor deze activiteit zijn minimaal! 

U kunt zich aanmelden voor deze dienst door uw gegevens in te vullen in het daarvoor bestemde formulier. Wij nemen dan spoedig contact met u op om een afspraak te maken en af te stemmen wat u aan ons wilt uitbesteden. Wilt u eerst kijken wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan deze motion graphic: