IT-infrastructuur, infrastructure, infrastructuur, ICT-infrastructuur

Serversystemen

Servers zijn onderdeel van het hart van uw IT-organisatie, waarbij het aankomt op betrouwbaarheid, snelheid en schaalbaarheid van de capaciteit die de servers kunnen leveren. Door goed te kijken naar de business-applicaties en de benodigdheden om de business maximaal te ondersteunen, helpt PST Business Services het juiste platform te selecteren.

Storagesystemen

Data is de meest waardevolle asset van een bedrijf. Zonder data zijn veel bedrijven stuurloos. Om data op een veilige manier op te slaan, zonder verlies van snelheid en beschikbaarheid, is het essentieel dat het juiste opslagsysteem wordt gekozen. Wij houden er rekening mee dat het gekozen systeem toegankelijk is voor al uw serversystemen en dat de data over een lange periode van tijd beschikbaar blijft. Dit laatste noemen we information lifecycle management.

Netwerken

Om data beschikbaar te stellen aan de eindgebruiker moeten de server- en storagesystemen aan elkaar gekoppeld worden. Daar is hoogwaardige en zeer snelle netwerkapparatuur voor nodig, die wij specifiek voor uw bedrijf kunnen leveren. Om de informatie uiteindelijk naar de devices van de gebruikers te krijgen, wordt de IT-omgeving gekoppeld aan het netwerk. Dit gebeurt zowel lokaal binnen uw bedrijf als daarbuiten, totdat het zelfs beschikbaar is op uw handheld devices.

Wilt u meer informatie? Neem dan snel contact op met ons via info@pst.eu of 088-2474300!