Neem contact met ons op

[gravityform id="10" title="false" description="false" ajax="false"]
 1. Meer tijd door automatisering
 2. Geen tijdverlies bij drukte op kantoor
 3. Goede bewaking bij afwezigheid
 4. Proactief reageren
 5. Naar wens uit te breiden
 6. Jarenlange ervaring
 7. Professionele ondersteuning
 8. Overal inzicht in de status
 9. Lage investeringskosten
 10. Maandelijks opzegbaar
 11. Uitstekende referenties
 12. één aanspreekpunt
 13. 24/7 toegang tot support-portal
 14. Volledige ontzorging
 15. Minder downtime en storingen
 16. Besparen op personeel
 17. Maatwerkintegratie mogelijk
 18. Snelle implementatie
 19. SLA-rapportage
 20. 24/7-ondersteuning
 21. Gemakkelijke opschaling mogelijk
 22. Expertise bij meer dan één persoon
 23. Praktisch en klantgericht

PST Remote Beheer IBMi/AS400

Beschikt u in uw bedrijf over IBMi of AS400? En merkt u dat er niet altijd genoeg tijd is voor onderhoud aan het systeem, of wordt een incident wel eens te laat opgemerkt? 24/7 monitoring en beheer aan uw systeem is geen overbodige luxe. En vanaf nu ook betaalbaar!

PST Business Services biedt u graag Remote Beheer op uw IBMi of AS400. De lage prijs is niet de enige reden waarom u voor PST moet kiezen: scroll maar eens door de 23 redenen heen*.

Vanaf €300,- per maand


* Klik en draai met het rad om de redenen te lezen. Voor verdere toelichting, kunt u op de pijl klikken.

Door het automatische proces heeft u meer tijd voor andere werkzaamheden

Uw systeem wordt automatisch 24/7 gemonitord. U heeft er geen omkijken naar en u wordt automatisch geïnformeerd per e-mail of sms zodra een probleem zich voordoet. Beter nog, u ontvangt helemaal geen melding en PST Business Services pakt het probleem op en lost het voor u op.

Ook als u een melding niet direct ziet, loopt u geen onnodig tijdverlies

Omdat de monitoring volledig geautomatiseerd is, wordt direct actie ondernomen als een probleem zich voordoet. De monitoring-software constateert het probleem voor u; u verliest geen tijd omdat u in vergadering was, of een dagje vrij. Ook is het geen issue meer als een probleem zich buiten kantoortijden voor doet.

Bij verlof, ziekte en vakantie wordt het systeem goed bewaakt

Taken en werkzaamheden zijn in veel gevallen toegekend aan één medewerker. Er ontstaan dan soms problemen als de bewuste persoon een dagje vrij heeft, ziek is of met vakantie gaat. Zijn taken worden waargenomen door een collega, terwijl die laatste dit niet dagelijks doet en dus iets kan vergeten of een foutje kan maken. De monitoring-software van PST Business Services draait 24/7 en heeft geen verlofdagen en is nooit ziek, dus u loopt geen risico dat dingen verkeerd gaan of vergeten worden.

Proactief reageren op vooraf vastgestelde situaties

Er zijn situaties waarvan bekend is dat ze kunnen voorkomen en ook de oplossing is bekend.
Wat is er nou mooier dan, als een probleem zich voordoet, dat dit automatisch wordt geconstateerd én automatisch wordt opgelost? Dit kan, met vooraf ingestelde situaties en automatische acties.

Makkelijk uit te breiden met Remote Beheer IBMi/AS400-modules

De basismodule Remote Beheer IBMi/AS400 is simpel uit te breiden met aanvullende modules:

 • IBM PTF/SAVSYS
 • Back-up/tapehandling
 • Data-housekeeping
 • IBM OS-release

Meer informatie hierover, vindt u op deze module-pagina.

Al jaren ervaring in beheer, monitoring en IBMi/AS400

PST Business Services heeft al 27 jaar ervaring met het beheren van IBMi/AS400. Onze beheerders staan 24/7 voor onze klanten klaar.

PST: goede communicatie, flexibel, kennis, techniek, 24/7 bereikbaar

Bij PST Business Services werken gecertificeerde mensen en we gebruiken professionele tools om uw IBMi of AS400 te beheren. Wij staan dag en nacht voor u klaar en ons motto is ‘altijd eerst de klanten helpen’. Daarbij evalueren we ook regelmatig, samen met de klant, of de juiste dienst wordt afgenomen.

Altijd en overal uw systeemstatus zichtbaar op een app

Dankzij een app voor uw mobiele telefoon of iPad, kunt u waar en wanneer u maar wilt de health status van uw systeem in de gaten houden. Het enige wat u nodig heeft is uw eigen mobiele apparaat.

Lage investeringskosten

Doordat PST Business Services zoveel ervaring heeft in beheer, monitoring en IBMi en AS400, kunnen we goed inschatten wat er mis gaat en dit vervolgens snel analyseren en oplossen. PST heeft een slimme en praktisch ingerichte software-oplossing, waardoor geen dure experts nodig zijn voor gebruik. Dit alles zorgt ervoor dat u kunt profiteren van zeer lage investeringskosten.

Maandelijks opzegbaar

Bij PST Business Services werken we niet met kleine lettertjes of wurgcontracten. U kunt per maand opzeggen. Wel streven we altijd, samen met onze klanten, naar een lange, sterke relatie en daarom leggen we aan het begin van een samenwerking wat afspraken vast. Dit om niet op een later moment voor onverwachte kosten te staan.

Uitstekende referenties bij grote en kleine bedrijven

PST Business Services heeft al 27 jaar ervaring in monitoring, beheer en de systemen van IBM, waardoor we al veel klanten hebben kunnen helpen. Zowel grote als kleine bedrijven kloppen bij PST aan.

Eén aanspreekpunt voor het beheer van uw IBMi

Wij hebben in de loop der jaren gemerkt dat een klant het fijn vindt om één contactpersoon te hebben voor het beheer van hun IBMi. Dat bieden wij daarom ook, maar we willen daarnaast benadrukken dat er altijd een team aan collega’s achter die persoon staat, indien dat nodig is. Alle medewerkers van PST Business Services zijn bereid met u mee te denken of een probleem aan te horen.

24/7 toegang tot PST support-portal

U krijgt een of meerdere inlogaccounts voor ons selfservice support-portal. Hier kunt u incidenten melden en 24/7 de status zien van lopende incidenten. Ook vindt u hier een historisch overzicht van incidenten die hebben plaatsgevonden en u kunt geplande werkzaamheden conform de SLA volgen. De support-portal van PST Business Services is ook via een app te benaderen.

Volledige ontzorging voor uw IBMi-beheer en continuïteit

PST Business Services is eraan gewend om ook buiten kantoortijden werkzaamheden te plannen, zodat uw business een minimale downtime en zo min mogelijk hinder heeft van de benodigde werkzaamheden. We hebben geen negen-tot-vijfmentaliteit en gaan door zo lang dat zinvol is of tot uw probleem opgelost is. Wij hebben directe lijnen met IBM, communicatiespecialisten, hardwareleveranciers, etc.

Minder downtime en storingen

Wat u als bedrijf wilt voorkomen, is unplanned downtime en storingen. Niemand kan hier een 100% garantie voor afgeven, maar PST Business Services streeft er wel naar om downtime en storingen tot een minimum te beperken. Dit bereiken we door strakke afspraken te maken en bepaalde regels te hanteren.

Kosten besparen op dure systeembeheerders

U heeft waarschijnlijk vaak gehoord dat uw IBMi/AS400 een zeer stabiel systeem is. Maar het is helaas wel naïef om te denken dat u er daarom nauwelijks naar om hoeft te kijken. We zien vaak dat IBMi-beheer een deeltaak is van een medewerker, en dat er niet een hele fte voor gereserveerd is. PST Business Services kan uw beheer nu eindelijk eens wél fulltime voor u doen, tegen veel lagere kosten dan een fulltime systeembeheerder in loondienst.

Zeer flexibel met maatwerkintegratie voor Remote Beheer IBMi/AS400

PST Business Services is zeer flexibel om naast ons standaard Remote Beheer IBMi/AS400-pakket ook maatwerk van de klant in te bouwen. Dankzij onze jarenlange ervaring, zijn wij dé partij om specifieke situaties van diverse applicaties in de gaten te houden. Waar bovendien automatische acties op kunnen worden uitgevoerd.

Up-and-running in 30 minuten

Na het invullen van enkele installatievragen, komen wij bij u langs en plaatsen we de PIM-box. Hierop is onze Remote Beheer IBMi/AS400-software geïnstalleerd. Door deze voorinstallatie en een hoge mate van automatisering, is de PIM-box op uw locatie al binnen dertig minuten up-and-running.

SLA-rapportage

PST Business Services maakt samen met u een SLA en wij zullen eens per kwartaal bij u langskomen om de afgenomen dienst te bespreken. Zo houden we regelmatig in de gaten of de dienst nog voldoet aan uw wensen.

24/7 bereikbaar via ons noodnummer

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor onze beheerklanten. Als u een bedrijfskritisch probleem heeft, dan kunt u altijd bellen met onze dienstdoende beheerder via het ‘hot’-telefoonnummer. Daarnaast kunt u uw vragen ook buiten kantoortijden bij ons kenbaar maken via het selfservice support-portal. Onze supportafdeling pakt het de eerstvolgende werkdag op.

Gemakkelijke opschaling naar hosting of outsourcing

Bij PST Business Services gaan wij flexibel mee met de veranderingen die uw bedrijf doormaakt. Als u extra modules wilt of als u uw IBMi/AS400 volledig wilt outsourcen, dan staan wij graag voor u klaar.

Geen afhankelijkheid van personen maar van een gerenommeerde organisatie

Vaak beschikt een bedrijf over een of misschien twee mensen die ervaring en kennis hebben van IBMi/AS400. Dit kan een risico zijn bij ziekte of personeelverloop. PST Business Services is geen medewerker, maar een bedrijf met veel ervaren medewerkers op het gebied van IBMi/AS400-beheer.

Praktische aanpak en gericht op resultaat voor de klant

Als u een probleem heeft, dan zit u niet te wachten op onnodige vragen. Door onze ervaring werken we zeer slagvaardig en altijd klantgericht. De klant van PST Business Services is koning!

PST Remote Beheer IBMi/AS400

PST Business Services levert diensten op maat en passend bij uw wensen. Soms betekent dat dat er aanvullende werkzaamheden nodig zijn. Dit kan! Bekijk op onze module-pagina welke extra diensten mogelijk zijn binnen de beheerdienst.

Leestip: Een stap dichterbij efficiëntie met beheer op afstand – Blog door Olaf van Dam

Neem direct contact op!

PST Business Services
De la Reijstraat 9
6814 AD Arnhem, Nederland
T +31(0)88 247 4300
E info@pst.eu