Nieuwe versie MIMIX v9.0

SyncSort heeft een nieuwe versie uitgebracht van MIMIX uitgebracht. De belangrijkste verbeterpunten in v9.0 zijn: Snellere en efficiëntere replicatie, een vernieuwd mobielvriendelijk grafisch dashboard, een nieuwe Key Metric Analysis-weergave, betere HA-audits en uitgebreide ondersteuning voor IBM i en Db2-functies.

PST is Veeam Partner

PST Business Services is officieel VEEAM Partner. Om bedrijfskritische productieservers met gevirtualiseerde Disaster Recovery-systemen te beschermen kan PST dus nu ook VEEAM Backup & Replication bieden.

TiGiT, ICT-infrastructuur, werkplekbeheer, PST Business Services

Dienstenportfolio van PST uitgebreid

PST Business Services is al jaren in de markt bekend als dé partij voor beheer van IBM Power-omgevingen. Doordat PST onderdeel is geworden van TiGiT kan PST naast het beheer van IBM Power-omgevingen ook het volgende aan beheer/services leveren: systeembeheer, netwerkbeheer, werkplekbeheer en workgroup services (KA uit de cloud)

Annoncering IBM i 7.3 TR2, IBM i, PST Business Services

Aankondiging IBM i 7.3 TR2

Op 14 februari 2018 is IBM i 7.3 Technology Refresh 2 aangekondigd. IBM i 7.3 is een uiterst schaalbare en virusbestendige architectuur die zijn reputatie ten aanzien van business resiliency keer op keer heeft bewezen.

IBM Power, Power 9, Power 9 Scale Out, AC922

Annoncering Power 9 Scale Out-modellen

Op 5 december annonceerde IBM de Power9-chip en de eerste server die op deze chip gebaseerd is, de AC922. 13 februari maakte IBM de specificaties bekend van andere Power9-servers, vanaf 20 maart 2018 beschikbaar.

Heeft u de deur op een kier?

Het komt helaas vaak voor: onbevoegden kunnen via een lek of onvoorzichtig gedrag toegang krijgen tot de IT-infrastructuur en data van een bedrijf. Hoe weet u zeker dat de deur naar uw bedrijfs-IT niet op een kier staat?

end-of-life, IBM i, V7R1, V7R2, V7R3, upgrade, OS-versie

IBM-support Power i V7R1 komt te vervallen

Het gebruikmaken van een non-supported OS kan vervelende consequenties hebben voor uw business. Want wat gebeurt er als uw data, applicaties of zelfs processen voor langere tijd niet beschikbaar zijn?

Qlip, PST Remote Beheer IBMi-AS400

PST beheert komende drie jaar IBMi-omgeving Qlip

Qlip heeft besloten het beheer van hun IBM Power i-omgeving voor de komende drie jaar aan PST Business Services toe te vertrouwen. De keuze viel op PST vanwege de flexibiliteit, persoonlijke benadering en de jarenlange expertise op het gebied van IBM Power i.