Verlenging samenwerking Qlip & TiGiT/ PST Business Services

Qlip is de onafhankelijke expert op het gebied van analyses, inspecties en certificering in de zuivelketen in binnen- en buitenland. Deze mooie partij heeft wederom gekozen voor TiGiT/PST Business Services als haar ketenpartner in ICT-oplossingen. Geweldig dat wij deze samenwerking met nog zes jaar hebben mogen verlengen. Wij ondersteunen Qlip met onze Cloud service met […]

Nieuwe versie MIMIX v9.0

SyncSort heeft een nieuwe versie uitgebracht van MIMIX uitgebracht. De belangrijkste verbeterpunten in v9.0 zijn: Snellere en efficiëntere replicatie, een vernieuwd mobielvriendelijk grafisch dashboard, een nieuwe Key Metric Analysis-weergave, betere HA-audits en uitgebreide ondersteuning voor IBM i en Db2-functies.

PST is Veeam Partner

PST Business Services is officieel VEEAM Partner. Om bedrijfskritische productieservers met gevirtualiseerde Disaster Recovery-systemen te beschermen kan PST dus nu ook VEEAM Backup & Replication bieden.

TiGiT, ICT-infrastructuur, werkplekbeheer, PST Business Services

Dienstenportfolio van PST uitgebreid

PST Business Services is al jaren in de markt bekend als dé partij voor beheer van IBM Power-omgevingen. Doordat PST onderdeel is geworden van TiGiT kan PST naast het beheer van IBM Power-omgevingen ook het volgende aan beheer/services leveren: systeembeheer, netwerkbeheer, werkplekbeheer en workgroup services (KA uit de cloud)

Annoncering IBM i 7.3 TR2, IBM i, PST Business Services

Aankondiging IBM i 7.3 TR2

Op 14 februari 2018 is IBM i 7.3 Technology Refresh 2 aangekondigd. IBM i 7.3 is een uiterst schaalbare en virusbestendige architectuur die zijn reputatie ten aanzien van business resiliency keer op keer heeft bewezen.

IBM Power, Power 9, Power 9 Scale Out, AC922

Annoncering Power 9 Scale Out-modellen

Op 5 december annonceerde IBM de Power9-chip en de eerste server die op deze chip gebaseerd is, de AC922. 13 februari maakte IBM de specificaties bekend van andere Power9-servers, vanaf 20 maart 2018 beschikbaar.

Heeft u de deur op een kier?

Het komt helaas vaak voor: onbevoegden kunnen via een lek of onvoorzichtig gedrag toegang krijgen tot de IT-infrastructuur en data van een bedrijf. Hoe weet u zeker dat de deur naar uw bedrijfs-IT niet op een kier staat?

end-of-life, IBM i, V7R1, V7R2, V7R3, upgrade, OS-versie

IBM-support Power i V7R1 komt te vervallen

Het gebruikmaken van een non-supported OS kan vervelende consequenties hebben voor uw business. Want wat gebeurt er als uw data, applicaties of zelfs processen voor langere tijd niet beschikbaar zijn?