Autoliv kiest voor Alignia-monitoring

AligniaAutoliv heeft ervoor gekozen om hun bedrijfsprocessen te monitoren met Alignia van Tango/04. Eerst zal VISUAL Message Center (VMC) gemigreerd worden naar Alignia, en daarna volgen de applicaties en processen. PST Business Services zorgt voor het projectmanagement, implementatie, training en ondersteuning bij het beheer.

PST Business Services kent Autoliv als een bedrijf dat altijd al groot voorstander was van het monitoren van bedrijfsprocessen en de IT-infrastructuur. Het begon echter enkel als manier om de High Availability-processen te bewaken. Voor de implementatie van High Availability en het dubbel uitvoeren van hun bedrijfsdata en belangrijke ERP-applicaties op IBM Power i-servers koos Autoliv voor iTera Availability, dat met de VISUAL Message Center (VMC)-oplossing van Tango/04 werd gemonitord. De monitoring werd in de loop van de tijd uitgebreid naar IT-infrastructuur, applicaties en belangrijke batch-taken, zoals de zogenaamde Material Request Planning (MRP)-runs.

Knopen doorhakken in moeilijke tijden

Voor de automotive industrie is het, net als in andere bedrijfstakken, een moeilijk tijd geweest. Keuzes moesten worden gemaakt, knopen moesten worden doorgehakt. Al die tijd heeft Autoliv vastgehouden aan de nadrukkelijke wens om toch ook de bedrijfsprocessen en online business services te monitoren. Vorig jaar kwam Autoliv voor de keuze te staan om ofwel een belangrijke update op hun monitoring-software te laten doorvoeren, of om te kiezen voor Business Process Monitoring.

Uitleg bij Tango/04 in Barcelona

Om Autoliv te helpen bij deze keuze, is het bedrijf afgelopen zomer door PST uitgenodigd om een kijkje je te nemen in het ‘Mekka’ van bedrijfsprocesmonitoring: bij Tango/04 Computing Group in Barcelona. Al snel werd duidelijk dat Autoliv enthousiast was over Alignia, vanwege het kunnen monitoren van hun IT-infrastructuur én hun applicaties, bedrijfsprocessen en online business services.