DEEN monitort applicatie- en IT-landschap met Alignia

Alignia, monitoring supermarkt, IT-landschap, applicatiesDEEN Supermarkten gebruikt monitoringmodule ‘Alignia for Business Applications’ om het applicatie- en IT-landschap te monitoren. Voor de bewaking van de webwinkel implementeert de supermarktketen op dit moment ‘Alignia for Online Business Services’. PST Business Services is de partij die DEEN kennis liet maken met de monitoringoplossingen van Tango/04 Computing Group, onderdeel van HelpSystems, en biedt ondersteuning in de vorm van bootcamps.

DEEN Supermarkten is na de opening van de eerste kruidenierswinkel in 1933 uitgegroeid tot een supermarktconcern met in totaal 79 filialen in Noord-Holland, Flevoland en Gelderland. Maar de supermarktketen houdt zich niet alleen bezig met de fysieke verkoop van producten. DEEN biedt veel producten namelijk ook aan in een webwinkel; deen.nl is door de consument benoemd tot ‘beste webwinkel’ in de categorie supermarkten.

Voor het monitoren van het applicatie- en IT-landschap, koos DEEN Supermarkten voor Alignia for Business Applications. Binnenkort zullen ze ook de webwinkel bewaken. Dankzij een intensieve bootcamp-training kunnen de Deen-medewerkers hiervoor zelf Alignia for Online Business Services implementeren.

Alignia en PST Business Services

In het eerste jaar na de introductie, heeft PST de Alignia-oplossing niet alleen bij DEEN geïmplementeerd. Zo heeft ook Autoliv momenteel al twee Alignia-modules in gebruik. PST Business Services is de enige leverancier van Alignia-monitoring in Nederland.