Dienstenportfolio van PST uitgebreid

TiGiT, ICT-infrastructuur, werkplekbeheer, PST Business ServicesPST Business Services is al jaren in de markt bekend als dé partij voor beheer van IBM Power-omgevingen. Doordat PST onderdeel is geworden van TiGiT kan PST naast het beheer van IBM Power-omgevingen ook het volgende aan beheer/services leveren: systeembeheer, netwerkbeheer, werkplekbeheer en workgroup services (kantoorautomatisering (KA) in de cloud).

TiGiT
ICT is een integraal onderdeel van de organisatie geworden. Op ICT dient – net zoals op gas, licht en water – altijd vertrouwd te kunnen worden.

Bij TiGiT is een ICT-infrastructuur in goede handen! Al meer dan 17 jaar beheren zij infrastructuren voor vele klanten. Daarbij hebben ze zich gespecialiseerd in ICT-infrastructuren binnen de Zorg. De specialisten van TiGiT beheren de gehele of gedeeltelijke ICT-infrastructuur vanuit het kantoor in Arnhem. In principe voert TiGiT het beheer remote uit, desgewenst zijn echter andere afspraken mogelijk.

TiGiT bouwt en ontwikkelt dagelijks aan dit fundament. Geen enkele organisatie is statisch, terwijl dit vaak wel geldt voor technisch infrastructuren. Modulaire infrastructuren worden gebouwd die geen beperkingen kennen.