HelpSystems neemt Tango/04 over

Om globaal sterker te staan en krachten te kunnen bundelen op het gebied van automatisering, security en monitoring, heeft HelpSystems Tango/04 overgenomen. Dat maakten de twee partijen eind februari bekend.

De Tango/04 Computing Group, met sterke aanwezigheid in Europa en in Latijns-Amerika, levert IT-monitoringoplossingen aan honderden klanten. Dankzij de overname zal HelpSystems kennis en expertise opdoen op dit gebied en gebruik kunnen maken van de resources en kantoren in Spanje en Argentinië. Zo kan HelpSystems beter tegemoetkomen aan de toenemende vraag wereldwijd naar IT-automatisering, security, Business Intelligence en systeemmonitoring. De klanten van Tango/04 worden door deze overname geholpen doordat zij nu toegang kunnen hebben tot de brede set van innovatieve software van HelpSystems.

Chris Heim, CEO van HelpSystems, zegt: “Het is voor ons heel belangrijk om de toenemende internationale behoefte aan IT-managementsoftware op de juiste manier te adresseren. Door Tango/04 aan de HelpSystems-familie toe te voegen, combineren we geweldige teams en kunnen we groeien naar een goede, globaal opererende organisatie voor onze klanten.”

GEZAMENLIJK DE LIJN DOORZETTEN

“Het is een geweldige match”, aldus Raul Cristian Aguirre, Tango/04-CEO. “HelpSystems heeft een goede reputatie voor het leveren van innovatieve software om IT-omgevingen efficiënter te maken. Ditzelfde doet Tango/04 met de business monitoring-oplossing Alignia. Daarnaast weet ik van HelpSystems dat zij altijd gedreven zijn excellentie na te streven en dat ze de klant vooropstellen. Dat is precies wat wij ook altijd deden, dus we hebben een goed thuis gevonden bij deze partij. Samen zetten we die lijn door.”

POSITIEVE VERANDERING VOOR PST BUSINESS SERVICES

Jim Cassens, verantwoordelijk voor Mergers & Acquisitions bij HelpSystems, geeft aan dat het bedrijf de omzet via het partnerkanaal in 2016 wil verdubbelen. Het sales- en marketingbeleid is erop gericht de business partners te ondersteunen en dit saleskanaal optimaal te benutten. PST Business Services heeft een 23-jarige historie met Tango/04 en is reeds jaren de meest succesvolle business partner.

Alignia en de andere monitoringoplossingen blijven op dezelfde manier door PST ondersteund en PST blijft het directe aanspreekpunt voor al haar klanten. Tevens zal PST een aantal producten van HelpSystems toevoegen aan het portfolio, waarbij de focus op ‘continuïteit van de bedrijfsprocessen van ondernemingen’ niet uit het oog zal worden verloren.

Voor meer informatie over Alignia, zie onze informatiepagina’s.