Agenda: InfoSecurity-beurs en Cyber Security Week

Op 31 oktober en 1 november 2018 zijn wij met onze partner HelpSystems vertegenwoordigd op de InfoSecurity-beurs in Utrecht. InfoSecurity is dé Nederlandse vakbeurs op het gebied van IT-security voor IT-managers en IT-professionals. We vertellen u graag over onze platformonafhankelijke cybersecurity-oplossingen. Oplossingen voor ieder platform, dus ook voor IBM Power.

Infosecurity 2018

InfoSecurity is in combinatie met Data & Cloud Expo dé Nederlandse vakbeurs op het gebied van IT-security, datamanagement en cloud computing voor IT-managers en IT-professionals. Met circa 150 exposanten en meer dan 100 vakinhoudelijke sessies bent u met één event op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Cyber Security, Cloud Computing, Datacenter & Infrastructure Optimisation, Data Science & Management, Digital Transformation, IT Service Management & Control and Privacy, Governance & Risk Management.

Lees meer over dit event

 

Cyber security week 2018

Op 4 en 5 oktober 2018 was PST aanwezig op de derde editie van de internationale Cyber Security Week (CSW). Deze expo vond plaats in de Fokker Terminal in Den Haag.
Hieronder een impressie van het event.