MiMiX 8.1 voor veiling Plantion

MiMiX 8.1, switch, upgrade, PST Business ServicesDe MiMiX-software van Plantion, marktplaats (veilingklok, bemiddeling, digitale marktplaats, groen- en groothandelscentrum) in bloemen en planten, is geüpgraded naar versie 8.1. Enerzijds vanwege de nieuwe features, anderzijds om een goede switch uit te kunnen voeren.

PST Business Services heeft voor Plantion een upgrade van MiMiX 7.1 naar MiMiX 8.1 uitgevoerd. Dit gebeurde in twee stappen, waarbij versie 8.0 als tussenstop is gebruikt. De upgrade was gewenst, omdat er nieuwe functies in MiMiX 8.1 zitten. Daarnaast stond er bij Plantion een switch test op de planning, waarbij het van belang is dat de software up-to-date is.

De MiMiX-switch is vervolgens door Plantion zelf uitgevoerd. Om de kennis niet bij één persoon te houden, waren meerdere medewerkers bij deze test betrokken. Op het moment dat een switch noodzakelijk is, in het geval van een calamiteit, dan zijn meerdere mensen bekend met de procedure.

iOptimize

Niet alleen MiMiX heeft een upgrade ondergaan, ook de iOptimize-software is weer volledig up-to-date. iOptimize optimaliseert IBM i-servers op het gebied van resource-gebruik en zorgt ervoor dat de servers zo efficiënt mogelijk kunnen worden gebruikt. De rapportages bieden nuttige informatie voor het maken van belangrijke beslissingen voor de infrastructuur. Als u meer over iOptimize (of MiMiX) wilt weten, kunt u uiteraard contact opnemen met PST via info@pst.eu of 0882474300.

Over Plantion

Plantion noemt zichzelf op de website ‘een bruisende marktplaats voor bloemisten, hoveniers en detaillisten’. Bloemisten kunnen bij Plantion terecht voor verse bloemen, planten en boomkwekerijproducten. De coöperatie is sinds 2010 gevestigd in Ede, Gelderland, en is in 2008 ontstaan uit een fusie tussen Bloemenveiling Oost Nederland en Veiling Vleuten.