Nieuwe versie MIMIX v9.0

SyncSort heeft een nieuwe versie uitgebracht van MIMIX uitgebracht. De belangrijkste verbeterpunten in v9.0 zijn: Snellere en efficiëntere replicatie, een vernieuwd mobielvriendelijk grafisch dashboard, een nieuwe Key Metric Analysis-weergave, betere HA-audits en uitgebreide ondersteuning voor IBM i en Db2-functies.

Snellere en efficiëntere replicatie
De verbeteringen in MIMIX voor PowerHA 8.1 hebben voornamelijk invloed op de SYSBAS-beveiligingsfunctie. De engine in MIMIX voor PowerHA 9.0 maakt nu gebruik van de multithreading-functies in het IBM i-besturingssysteem om gegevens tot tien keer sneller toe te passen dan eerdere MIMIX-versies. De toepassing past zich dynamisch aan voor pieken in replicatievolumes, waardoor de prestaties niet meer handmatig hoeven te worden afgesteld en de beste RTO in de branche wordt geboden.

Vernieuwd mobielvriendelijk grafisch dashboard
Een opnieuw ontworpen grafisch dashboard biedt een samenvattend overzicht van alle belangrijke aspecten van de MIMIX-omgeving op één pagina, inclusief replicatiedoorvoer, auditstatus, resultaten van switchprocedures en rapporten die de beveiligingsstatus samenvatten voor SYSBAS-bibliotheken, directory’s en mappen. Het mobielvriendelijke dashboard geeft een optimale weergave, of het nu op een full-size monitor, tablet of smartphone is, voor een eenvoudige toegang tot MIMIX, altijd en overal, ongeacht welk apparaat binnen handbereik is.

Nieuwe Key Metric Analysis-weergave
Een nieuwe weergave biedt on-demand inzicht in de twee kritische highavailability-statistieken, Recovery Time Objective (RTO) en Recovery Point Objective (RPO) en eerdere switchprestaties om uw mogelijkheid om SLA’s te ontmoeten.

Snellere, efficiëntere en beter beheersbare HA-audits
Uitgebreide audits die de integriteit van gerepliceerde gegevens behouden, bevatten nu spoolbestanden, zijn sneller en aanzienlijk eenvoudiger te beheren via vereenvoudigde terminologie en meer controle over items die worden gecontroleerd.

Uitgebreide ondersteuning voor IBM i en Db2-functies
Tijdelijke tabellen en rij- en kolomtoegangscontrole (RCAC) worden nu volledig ondersteund door MIMIX-audits, en bieden volledige HA-bescherming voor applicaties die gebruikmaken van deze toevoegingen aan IBM i operating system. Nieuwe replicatie van de taakwachtrij zorgt voor een soepeler hervatting van taken op de herstelserver na een geplande of ongeplande switch.