Nutreco maakt de move naar MiMiX 8.1

MiMiX 8.1, Vision Solutions, Nutreco, PST Business Services, High AvailabilityNutreco in Boxmeer maakt voor haar Disaster Recovery al meer dan acht jaar gebruik van de producten van Vision Solutions (inmiddels onderdeel van Syncsort). Recentelijk hebben zij besloten te upgraden naar het paradepaardje voor High Availability van IBM Power i-servers: MiMiX versie 8.1. PST Business Services verzorgt de implementatie, te beginnen met een driedaagse training in mei.

Nutreco (Nutrition, Ecology & Economy) produceert en handelt in diervoeding en vlees. De Nederlandse onderneming, die bouwt op meer dan honderd jaar ervaring, is internationaal actief. Er zijn acht onderzoekscentra en ruim honderd productie- en verwerkingvestigingen in meer dan 35 landen.

MiMiX 8.1

Begin 2016 werd de nieuwe MiMiX-versie geïntroduceerd. Op 16 februari organiseerde de leverancier een webinar om MiMiX 8.1 te demonstreren en de nieuwe functionaliteiten uit te leggen. Heeft u deze gemist? Stel uw vraag via info@pst.eu of 088-2474300 of u kunt op syncsort.com terecht voor meer informatie over MiMiX.