Persbericht: CA Technologies heeft PST tot Advanced Partner benoemd

CA technoligies monitoring

CA Technologies en PST Business Services hebben hun samenwerking op het gebied van CA Nimsoft Monitor verder uitgebreid. CA Technologies heeft PST nu officieel tot Advanced Partner benoemd en als Managed Service Provider (MSP) aangesteld met betrekking tot CA Nimsoft Monitor. Daarbij ligt de nadruk op CA Nimsoft Cloud User Experience Monitor. Deze oplossing is specifiek gericht op het monitoren van websites en het optimaliseren van de user-experience.

“PST Business Services uit Tiel is een expert in bedrijfscontinuïteit en monitoring. Door alle CA Nimsoft-oplossingen aan hun portfolio toe te voegen, levert zij essentiële toegevoegde waarde aan de klanten van CA Technologies”, zegt Roger Veldpaus, Partner Director bij CA Technologies in Nederland. “We hebben in PST dan ook een strategische partner gevonden die de klantrelaties ondersteunt en producten verkoopt op het gebied van monitoring.”

Monitoring
Organisaties die geïnteresseerd zijn in bedrijfscontinuïteit en monitoring kunnen nu voor de CA Nimsoft Monitor terecht bij PST Business Services. CA Nimsoft Monitor is een IT monitoring-platform, dat organisaties schaalbare, gebruiksvriendelijke en flexibele monitoringsmogelijkheden biedt. De oplossing helpt managers bij het proactief monitoren van on-premise en cloud-gebaseerde infrastructuren. CA Nimsoft Monitor is bovendien gebouwd op een uniforme architectuur die organisaties in staat stelt om servers, netwerken, applicaties, databases, opslag, private en publieke clouds evenals de responstijd van eindgebruikers te monitoren.

CA Nimsoft Cloud User Experience Monitor biedt daarnaast een effectieve en grondige testing van websites – vanaf externe locaties en vanuit perspectief van de gebruiker. De oplossing helpt zo het juiste inzicht te krijgen om de user-experience te begrijpen en deze te optimaliseren. Organisaties zijn er met de Cloud Monitor dan ook van verzekerd dat de gebruikers en klanten de best mogelijke user-experience hebben bij het bezoeken van de website.

Delen van kennis op 4 februari 2014
“De visie van PST is het volledig verzorgen van continuïteit van IT en daarmee van de bedrijfsprocessen van onze klanten”, zegt Olaf van Dam (foto), Algemeen Directeur bij PST Business Services. “Op het gebied van infrastructuur monitoring past de samenwerking met CA Technologies daar uitstekend in. Dit partnership draagt bij aan de groei van CA Nimsoft Monitor, CA Nimsoft Monitor Snap en de door PST zelf ontwikkelde ‘plug and play’-PIMBOX.” Van Dam voegt toe: “We hebben dan ook mooie plannen voor het komende jaar. Zo organiseren we samen met CA Technologies op 4 februari 2014 de Cloud Monitor Knowledge middag in Tiel. Als contactpersoon voor Cloud Monitor dienen wij deze middag als host en zullen wij met de vele gebruikers van Cloud Monitor onder andere de functionaliteit, service en support bespreken. Gebruikers kunnen op deze dag meer kennis vergaren waardoor zij de oplossing maximaal kunnen benutten.”

Registratie is gesloten.