PST Business Services en Aumatics formaliseren hun samenwerking

managed services pst en aumatics

PST Business Services en Aumatics formaliseren hun samenwerking middels een managed services overeenkomst.

PST Business Services gaat de kennis en kunde van Aumatics inzetten om haar dienstverlening uit te breiden. De samenwerking richt zich op het beheren van switches, routers, communicatie en netwerkcomponenten door Aumatics binnen het twin data-center concept van PST Business Services. De samenwerking maakt het mogelijk om incidenten sneller op te lossen en verbetert de controlemogelijkheden van netwerkverbindingen, waardoor een hogere beschikbaarheid kan worden gegarandeerd ten behoeve van de managed services (beheer) klanten van PST Business Services.

Volgens Arnaud de Wilde, directeur PST Business Services, sluiten visie, bedrijfscultuur, werkwijze en missie van PST Business Services en Aumatics goed bij elkaar aan. De samenwerking was in 2013 op informele wijze tot stand gekomen en heeft haar waarde inmiddels bewezen. De formalisering is een logische stap.

“Reeds vanaf de initiële start is de prettige samenwerking tussen PST Business Services en Aumatics van grote toegevoegde waarde gebleken. Naast de gelijke kijk op essentiële zaken zoals professionaliteit en klantgerichtheid, sluit ook de bedrijfsvoering van beide bedrijven naadloos op elkaar aan. Met het formaliseren wordt bevestigd dat het bundelen van kennis en kunde bijdraagt aan het optimaal bedienen van de klanten van PST Business Services.”, aldus Ed van Puffelen, directeur Aumatics.

Over Aumatics
Aumatics is een professionele ICT dienstverlener die haar klanten op een persoonlijke en pragmatische wijze ondersteunt op verschillende gebieden binnen hun ICT omgeving. Aumatics ontwerpt, levert en beheert complete ICT omgevingen en online diensten voor systeembeheer, projecten en ICT specialisatie. Aumatics streeft naar een persoonlijke en langdurige samenwerking met haar klanten waarbinnen zij optimaal worden ondersteund in een bijna constant en steeds sneller veranderende wereld.

Foto: Arnaud de Wilde Directeur PST business Services (rechts) en Ed van Puffelen Directeur van Aumatics (links)