PST Infrastructure Monitoring (PIM)

PST Infrastructure monitoringPST Infrastructure Monitoring (PIM): volledig geautomatiseerde monitoring van de IT-infrastructuur

PST Business Services, specialist op het gebied van IT-infrastructuur, business continuity en business monitoring, brengt PST Infrastructure Monitoring (PIM) op de markt. De PIM-box is bedoeld om bedrijven een compleet en helder overzicht te bieden in hun eigen IT-infrastructuur. Bedrijven kunnen hierdoor zelf het beheer en de monitoring van de infrastructuur op zich nemen, daarbij ondersteund door een helpdesk van PST Business Services.

Volgens PST Business Services kan zakendoen in de IT een stuk eenvoudiger en transparanter. Eén van de pijlers van PST Business Services is dan ook een goedwerkende IT-infrastructuur. “Bedrijfsprocessen kunnen niet meer zonder een goedlopende IT-infrastructuur. Deze processen worden steeds complexer. Het beheer en onderhoud van de infrastructuren besteden bedrijven tegenwoordig meestal uit aan derden. Dat is niet meer nodig met PIM”, aldus Arno van Driel, Directeur Business Development en Strategie bij PST Business Services. “Op de PIM-box kan een beheerder alle gewenste componenten binnen het bedrijf aansluiten die monitoring nodig hebben. Zo ontstaat een volledig geautomatiseerde monitoring van servers, applicaties en overige netwerkcomponenten in de IT-infrastructuur.”

De PIM-box kan in elk bedrijf eenvoudig geïnstalleerd worden. Organisaties kunnen met PIM zelf het beheer en de monitoring van de infrastructuur op zich nemen. “PIM houdt tegelijkertijd alle bedrijfsprocessen in de gaten. Gebruikers worden gewaarschuwd en waar nodig door PST Business Services geholpen als het ergens fout dreigt te gaan”, aldus Van Driel.

PST Business Services vindt het belangrijk dat bedrijven inzicht krijgen in de status van hun bedrijfsprocessen. Door een secure monitoring kan een bedrijf het afgesproken Service Level Agreement (SLA) waarborgen. Het vroeg detecteren van fouten vermindert namelijk down-time. PST heeft voor klanten van PIM een helpdesk klaarstaan die persoonlijk, via e-mail of telefoon helpt bij het oplossen van alle storingen die zich voordoen. Bedrijven of particulieren die geïnteresseerd zijn in PIM, kunnen een abonnement afnemen bij PST Business Services. Ze betalen dan maandelijks voor de PIM-box die automatisch geüpdatet wordt en voor de eerder genoemde extra diensten die PST Business Services levert. De eerste dertig dagen is het abonnement gratis. Daarna kan het per maand worden opgezegd.

Meer informatie
Meer informatie over PIM is te vinden op www.pst.eu/pim.

Over PST Business Services
PST Business Services geeft klanten de regie over hun bedrijfsprocessen door platformonafhankelijke totaaloplossingen te implementeren op het gebied van Infrastructure, Business Continuity en Business Monitoring. PST combineert brede, in eigen huis beschikbare IT-kennis en -expertise met hoogwaardige softwareproducten. Zij doen dit op een no-nonsense manier, in korte tijd en met resultaatverplichting. PST focust op de rentabiliteit van IT-investeringen en heeft met meer dan 300 succesvolle implementaties een sterke positie opgebouwd in het MKB.

Voor aanvullende informatie, kunt u contact opnemen met:

PST Business services
Kersenboogerd 13
4003 BW Tiel

T: +31 (0)88 247 4300
F: +31 (0)88 247 4343
E: info@pst.eu
I: www.pst.eu