PST verkoopt ERP-divisie aan Pantheon Automatisering

pantheon automatisering

Per 1 juli 2014 heeft PST Business Services een gedeelte van haar bedrijfsactiviteiten, de ERP-divisie, verkocht aan Pantheon Automatisering Holding. Het gaat hierbij om het softwarepakket Odisy (logistiek) en de support op het pakket Extasy (financieel).

Strategische zet waardoor meer focus op continuïteit van bedrijfsprocessen.
PST Business Services staat bij haar klanten en relaties bekend als Managed Service Provider voor oplossingen waarmee de continuïteit van de bedrijfsprocessen kunnen worden gewaarborgd.

Olaf van Dam, algemeen directeur van PST Business Services: “Door deze verkoop kunnen wij ons nog meer focussen op de uitbouw van onze marktpositie op het gebied van Business monitoring, Infrastructuur monitoring en High Availability.”

Pantheon Automatisering is het perfecte onderkomen voor het Odisy en Extasy pakket
Olaf van Dam: “Wij zijn verheugd dat we de support van onze trouwe klanten hebben kunnen borgen bij een gerenommeerde partij als Pantheon Automatisering. Dit geeft klanten de mogelijkheid om door te gaan met het gebruik van de software met de volledige ondersteuning van het team van Pantheon”.

PST Business Services is IBM Business Partner, partner van Tango/04 voor Business Monitoring, partner van CA Technologies voor Infrastructuur-monitoring en partner van SyncSortvoor de High Availability-oplossingen.