Samenwerking PST Business Services en Korper ICT

HelpSystems, Korper ICT, PST Business Services, samenwerken, AutoMate, Alignia, bedrijfsprocessenMet de ene oplossing van HelpSystems de bedrijfsprocessen monitoren die geautomatiseerd worden door de andere HelpSystems-oplossing. Dat is de gedachte achter de samenwerking tussen PST Business Services, aanbieder van Alignia Monitoring, en Korper ICT, specialist op het gebied van AutoMate.

Eerder dit jaar nam HelpSystems Alignia over van Tango/04. Met Alignia kunnen bedrijven hun bedrijfsprocessen monitoren. PST Business Services is in Nederland de enige leverancier van de Alignia-oplossingen en heeft inmiddels bij twee klanten de omgeving erop ingericht.

Daarnaast beschikt HelpSystems over AutoMate: software en servers om bedrijfsprocessen te automatiseren, waardoor bedrijven geen programmeerkennis meer in huis hoeven te hebben. Korper ICT is Europees marktleider op het gebied van distributie, training en consultancy van AutoMate.

PST Business Services en Korper ICT slaan nu de handen ineen om de met AutoMate geautomatiseerde processen te monitoren met Alignia. Een ideale oplossing voor al uw bedrijfsprocessen!

Praktijksituatie

Eén van de klanten van Korper ICT is SNS Bank. Deze bank stroomlijnt bestanduitwisseling met AutoMate BPA-server. Dankzij de AutoMate-oplossing kan SNS Bank inmiddels meer dan tweehonderd workflows eenvoudig beheren. Ook is logging verbeterd ten opzichte van hun eerdere oplossing, met een gedetailleerd rapport van genomen acties tot gevolg. De IT-afdeling is ervan overtuigd dat de komende tijd nog meer workflows toegevoegd worden aan de AutoMate BPA-server, voor uiteenlopende dagelijkse activiteiten.

Hoewel met logging al veel gemonitord kan worden, blijft het erg belangrijk om erop te kunnen vertrouwen dat de processen goed functioneren. Vooral wanneer er financiële gegevens mee zijn gemoeid, zoals bij de SNS Bank. Extra monitoring op bedrijfsprocesniveau is geen overbodige luxe en de beste manier om dat te doen, is met Alignia Monitoring.

Wilt u meer informatie over de samenwerking tussen PST en Korper ICT? Neem contact met ons op via info@pst.eu of 088-2474300.