Struik Foods sluit opnieuw een driejarige overeenkomst met PST

Struik Foods tekent driejarig contractInmiddels acht jaar geleden was Struik Foods de eerste onderneming die het remote beheer van haar IBM Power i-servers uitbesteedde aan PST Business Services. Per 1 mei 2016 is dit contract wederom verlengd met drie jaar.

In het evaluatiegesprek dat Olaf van Dam voerde met Ronald Eijkelboom (manager IT bij Struik Foods) en Aldert Nieuwenhuis (CFO bij Struik Foods) werd door beiden aangegeven dat de pragmatische aanpak, flexibiliteit en het streven naar optimale kwaliteit de voornaamste motivatoren waren om het contract met PST nogmaals te verlengen. Uiteraard zijn wij zeer content met deze trouwe en loyale klant en zullen we met enthousiasme de 7x24uur-bewaking van hun systemen continueren.

Over Struik Foods

Struik Foods is producent van voedsel, zoals soepen, bouillon, hot dogs en ragout. Het bedrijf is in 1950 ontstaan als familiebedrijf en is nog steeds in handen van de familie Struik. Het hoofdkantoor en innovatiecentrum zijn gevestigd in Voorthuizen en daarnaast zijn er kantoren en productielocaties in zeven Europese landen te vinden. Struik Foods streeft naar kwaliteit, gemak, smaak en veilige voedselproductie. De productieprocessen zijn gecertificeerd door internationale instituten als BRC, IFS en RSPO. (Bron: struik.nl)