Tango/04 Customer Symposium 2015 in kader van nieuwe Alignia

tango-04 monitoringOp 1 en 2 oktober zijn wij, vergezeld door vijf van onze klanten, naar het Customer Symposium van Tango/04 in Barcelona geweest. Altijd leuk om weer in Barcelona te mogen zijn; een geweldige en bruisende stad, voortreffelijk eten en een heerlijke temperatuur.

Bij aankomst werden we – met onze klanten EuroCCP, International Card Services (ICS), Simac, Miele en Vacansoleil – ontvangen in het huis van Gaudi (Casa Mila), ook wel La Perdrera genoemd. Hier kregen we een rondleiding in vier groepen, begeleid door een gids. In totaal waren we met meer dan tachtig personen. Na een heerlijk diner in Restaurant Omm zijn we begonnen met de diverse sessies, ook weer gehouden in La Perdrera, ter introductie van de nieuwe product suite ALIGNIA.

Eén standaard monitoring-oplossing
Alignia is ontstaan uit de product suite Visual Message Center. De doelstelling die Tango wilde realiseren met deze suite is ‘alle kennis en ervaring over (business) monitoring samenbrengen in één standaard monitoring-oplossing’. Dit is uitstekend gelukt. Alignia bestaat uit vier onderdelen, te weten Online Business Services, Business Processes, Business Applications en Business Security.

Met Alignia is het zeer eenvoudig de business-monitoringoplossing voor elk type bedrijf te configureren. In enkele dagen heeft u resultaat. Uw bedrijfsproces wordt getoond in een dashboard en alle onderliggende applicaties en infrastructuurcomponenten worden automatisch meegenomen in de monitoring. Bij een verstoring is de route cause direct zichtbaar en wordt de impact op het business-proces en gerelateerde business-processen duidelijk aangegeven.

Enthousiast
De vijf klanten die mee zijn geweest zijn erg enthousiast over de nieuwe ontwikkeling en overwegen de overstap naar Alignia. Deze stap kan gecontroleerd worden gemaakt, Alignia co-existeert uitstekend naast het huidige Visual Message Center.

Momenteel is PST bezig met een tour langs alle klanten om in detail uitleg te geven over de voordelen van Alignia. We horen het graag als u hier ook een afspraak voor wilt laten inplannen! Neem contact met ons op via info@pst.eu of 088-2474300.

Foto’s 
Hierbij een kleine selectie van de vele foto’s. Klik op de afbeelding voor een grotere versie.

Monitoring symposium TANGO 1 Monitoring symposium TANGO 2 Monitoring symposium TANGO 3
Monitoring symposium TANGO 4 Monitoring symposium TANGO 5 Monitoring symposium TANGO 6
Monitoring symposium TANGO 7 Monitoring symposium TANGO 8 Monitoring symposium TANGO 9