Twee Alignia-modules monitoren bedrijfsprocessen Autoliv

Alignia, Alignia-modules, IT-infrastructuur, MonitoringEerder berichtten we al over de keuze van Autoliv om hun bedrijfsprocessen voortaan te monitoren met Alignia. Inmiddels is deze monitoringoplossing live en wordt de volledige IT-infrastructuur in de gaten gehouden met twee Alignia-modules.

De keuze voor Alignia-monitoring werd in februari gemaakt, en inmiddels kan Autoliv monitoren met Alignia. Na een relatief korte implementatie van twaalf dagen zijn zij nu live met de modules Alignia Core en Alignia for Business Applications. Deze twee producten coveren ook de monitoring van de complete IT-infrastructuur. In de volgende fase zullen Online Business Services en Business Processes worden geïmplementeerd.

Autoliv, al meer dan twaalf jaar klant van PST Business Services, is hiermee de tweede klant van PST die live is met Alignia, na Deen Supermarkten. Autoliv heeft altijd zeer succesvol gebruik gemaakt van Visual Message Center (VMC) van Tango/04, maar tijdens een presentatie en demonstratie van Alignia aan het management, waren zij ervan overtuigd dat Business Monitoring met Alignia ‘the next step in monitoring’ is.

Alignia wordt gezien als de state-of-the-art-oplossing voor Business Monitoring. We horen graag van u als u vragen heeft over deze monitoringoplossing! We zijn te bereiken via 088-2474300 of info@pst.eu.