Van Solutions naar Services

managed servicesPST Business Solutions is continu in beweging. Dat houdt ons scherp, geeft ons een vooruitziende blik en doet ons realiseren dat we met de tijd mee moeten gaan. Waar eerst onze focus puur op de implementatie van onze producten lag, zien we dat de vraag naar “ontzorging” explosief groeit. Managed Services oplossingen en offerings vanuit de Cloud zijn meer regelmaat dan uitzondering. Daarom hebben we besloten onze naam te wijzigen in PST Business Services. Een minimale aanpassing met een groots effect.

Door de naam PST Business Services aan te nemen, re-branden we als het ware onszelf, naar een organisatie die veel beter aansluit bij de wensen van onze klanten. Het voelt goed en we zien dit als een frisse bries die bij deze “koele” marktpropositie hoort.

Met nieuwe naam en bijbehorend logo, start een transitie naar een bredere marktpropositie. Onze focus komt te liggen op managed services voor Infrastructure, Business Continuity en Business Monitoring. Om het voor u als klant makkelijk te maken hebben we drie kant-en-klare overzichtelijke pakketten samengesteld. Het is heel eenvoudig: u kiest het pakket wat het beste bij uw bedrijf past.

Ware: Wij leveren u de oplossingen uit ons productportfolio, installeren, implementeren, en integreren dat in uw organisatie en u voert zelf het beheer.

Care: Wij leveren u de oplossingen uit ons productportfolio, installeren, implementeren, en integreren dat in uw organisatie en PST Business Services beheert de oplossing..

Share: U schaft niets aan en neemt de oplossing als dienst bij ons af. Tegen een vast bedrag per maand krijgt u de volledige beschikking over de gevraagde functionaliteit of capaciteit, wel de lusten, niet de lasten.

Over PST Business Services
PST Business Services is specialist in bedrijfscontinuïteit. Een daadkrachtige en flexibele organisatie die streeft naar langetermijn partnerships. Eén aanspreekpunt, jarenlange kennis en ervaring, alleen de meest vooraanstaande fabrikanten, hands-on support. Alles gekoppeld aan de hoogste prioriteit: kwaliteit.

PST is van mening dat zakendoen in de IT een stuk eenvoudiger en transparanter kan. Geen ingewikkeld gedoe maar juist aandacht voor de wensen van de klant. Samen een proces ingaan om tot de juiste oplossing te komen. Een goede fundering voor uw businessapplicaties is een van de belangrijkste pijlers voor een goedwerkende IT-infrastructuur.