Outsourcing ICT bij PST

Outsourcing is het uitbesteden van werkzaamheden waarin u zelf geen expertise heeft of waarvoor geen mankracht beschikbaar is. Ook outsourcing van ICT-activiteiten is niet ongebruikelijk. Echter dient dit wel met de nodige zorgvuldigheid te gebeuren. De ICT-omgeving is namelijk het hart van uw business. Bij PST bent u ervan verzekerd dat ICT outsourcing veilig en secuur verloopt.

Outsourcing van uw ICT-omgeving is een logische keuze. U wilt namelijk dat uw ICT 24 uur per dag, zeven dagen in de week beschikbaar is. Eventuele issues moeten daarom snel opgelost worden. Dit vraagt veel van uw personeel als u de ICT intern regelt. Daarom maken steeds meer bedrijven gebruik van het PST Managed Services-concept. U krijgt beter rendement, meer efficiency en hogere flexibiliteit, zonder overbodige ICT-investeringen.

Outsourcing oplossingen

Wij bieden verschillende mogelijkheden om invulling te geven aan outsourcing van uw ICT-omgeving.

Outsourcing voor IBM Power i

PST is al jarenlang specialist op het gebied van IBM Power i. Ook voor deze systemen bieden wij een managed services-oplossing. Kijk daarvoor ook eens op de speciale website saas400.nl.

Wilt u meer informatie over outsourcing van uw ICT? Neem contact met ons op via info@pst.eu of 088 247 4300.