PST Business Services

PST Business Services in Arnhem heeft ruim 28 jaar ervaring in het waarborgen van bedrijfscontinuïteit door middel van bewaking en beveiliging van infrastructuur, applicaties en business-processen. Naast monitoring, security, high availability en disaster recovery verzorgen we de vertaalslag van IT-performance naar optimalisatie van bedrijfsactiviteiten en resultaten. Onze Europese klantenbasis van meer dan 200 bedrijven varieert van mkb tot multinationals en van logistieke dienstverlening tot verzekeringsmaatschappijen.

Zakendoen in de IT kan een stuk eenvoudiger en transparanter!
Geen ingewikkeld gedoe, maar aandacht voor de situatie en de wensen van de klant. Samen met u een proces ingaan om tot de juiste oplossing te komen, dat is wat we willen. Een goede fundering van uw business-applicaties is een van de belangrijkste aandachtspunten voor een goedwerkende IT-infrastructuur. En verandert de omstandigheid waarin u zich bevindt, dan verandert de oplossing gewoon mee!

PST Business Services is al jarenlang partner van de meest vooraanstaande IT-leveranciers in de wereld. In sommige gevallen genieten wij exclusiviteit vanwege onze specialistische kennis ván en focus óp bedrijfscontinuïteit. Zo combineren we oplossingen van wereldklasse met klantgerichte implementatie en ondersteuning door een flexibele organisatie.

Persoonlijke aanpak
Onze aanpak is persoonlijk. Daarom zijn wij zo trots op een groeiend portfolio van klanten. Maar er is daarnaast altijd ruimte en ambitie voor meer werk en daarom komen we graag een keer geheel vrijblijvend bij u langs. Of we voeren een business-scan uit om te meten hoe uw organisatie ervoor staat.

 

Neem direct contact met ons op

 

Managed Services

Alle PST-oplossingen kunt u ook afnemen als dienst. Voor u geen inves­te­ringen, ook niet in opbouw van kennis. Tegen een vaste vergoe­ding per maand worden li­centies, onder­houd, services en beheer 7×24 uur aan u geleverd. Naast IBM Power i, leveren wij ook Windows- en Linux-capaci­teit uit de ‘private cloud’.

>> MEER INFORMATIE

Security

GDPR; voor onder­nemingen is een goede informa­tie­beveiliging en sluitende cyber security een ‘must’. Een firewall is niet meer voldoende om uw bedrijf te beschermen tegen cyber-crimina­liteit. En heeft u ook rekening gehouden met crimi­nali­teit van binnenuit?

>> MEER INFORMATIE

Monitoring

Bedrijfsprocessen zijn meer en meer af­hankelijk van het functio­neren van auto­mati­serings­compo­nenten. Monitoring op bedrijfs­proces­niveau is essen­tieel voor elke onderneming. Een root cause naar de oorzaak op infra­structuur(componenten)-niveau is hierbij vanzelf­sprekend.

>> MEER INFORMATIE

Disaster Recovery

De kans op een desastreuze cala­miteit is weliswaar klein; het brengt de bedrijfs­conti­nuïteit recht­streeks in gevaar. Wellicht verzorgt u al regel­matige back-ups, maar om er zeker van te zijn dat uw IT zonder onder­brekingen doorloopt, heeft u mogelijk meer ge­avan­ceerde oplos­singen nodig.

>> MEER INFORMATIE

 

 

 

 

Ons (direct) services-team

PST Business Services

Cameron Galloway
Contact - LinkedIn

PST Business Services

Erik van Noord
Contact - LinkedIn

Patrick van Mierle
Contact - LinkedIn

PST Business Services

Jeffrey Stalder
Contact - LinkedIn

 

 

Onze partners

Tango-04 CA Technologies
HelpSystems IBM Mavim aumatics