Patrick van Mierle

“Klanten kunnen mij altijd contacten. Goede service verlenen staat namelijk bij mij en PST voorop!”

Contact - LinkedIn

Sinds september 2016 ben ik werkzaam bij PST Business Services. Hier vervul ik de rol als support consultant. Deze rol houdt in dat ik ondersteuning geef aan onze klantrelaties wanneer zij tegen problemen aanlopen. Zij kunnen mij altijd contacten. Goede service verlenen staat namelijk bij mij en PST voorop!

Een ander onderdeel waar ik mij mee bezighoud, is het ondersteunen van onze monitoring- en beheerafdeling bij het maken van incidenten en het begeleiden van deze incidenten tot een juiste oplossing. Denk hierbij aan onze HA-oplossingen zoals MiMiX, iTera en Double Take. Maar ook geef ik ondersteuning aan ons team betreffende de monitoring-tools van Tango 04, CA technologies en ons vrij nieuwe paradepaardje Alignia. Met Alignia zijn we in staat om een bedrijf inzage te geven in alle bedrijfsprocessen en hier controle over te houden.

In mijn verleden heb ik veel ervaring op gedaan bij Tectrade, een IBM Business Partner. Ik vervulde een ondersteunende rol voor de technische mensen. Hier heb ik veel ervaring opgedaan met IBM Storage Systemen, zoals de V7000, V5000, V3700, SVC en de wat oudere DS line. Met de IBM n-Series en de NetApp-systemen ben ik bekend, en ook voor problemen met het back-upprogramma TSM (Tivoli Storage Manager, of IBM protect zoals het nu wordt genoemd) kan je bij mij terecht. Een ander back-upprogramma waarin ik ben gecertificeerd is Veeam: een back-up-oplossingen voor virtuele omgevingen (VMware / Hyper-V). Operating Systems als Windows van Microsoft, AIX en AS400 van IBM zijn mij niet onbekend.

Mijn vrije tijd besteed ik voornamelijk aan mijn gezin en daarnaast houd ik ervan om gezellig met mijn ‘maten’ te zaalvoetballen in competitieverband. Zo nu en dan stap ik op de racefiets om een lekker rondje weg te trappen, even je hoofd legen zeg maar. De tijd die overblijft wordt snel gevuld met klussen aan het huis.