Interconnect is een internet service provider (ISP) voor de zakelijke markt. Sinds 1995 ondersteunen zij IT-professionals met het opzetten van betrouwbare IT-oplossingen. Door de expertise op het gebied van cloud, connectivity, VoIP en datacenters kunnen de klanten zich zorgeloos richten op hun kernactiviteiten. Al deze zaken hebben ertoe bijgedragen dat wij als PST voor een partnerschap met Interconnect hebben gekozen. Onze relaties brengen wij veilig onder in de datacenters. Wij zien Interconnect als een belangrijke en vooral veilige schakel in onze keten van Business Continuity en Disaster Recovery-dienstverlening.

De bedrijfsvoering van Interconnect richt zich volledig op zekerheid. Ze werken nauw samen met ICT-afdelingen en -dienstverleners bij het implementeren en beheren van betrouwbare oplossingen. Dankzij hun eigen datacenters en onafhankelijk beheerd netwerk, zijn zij in staat toekomstvaste ICT-oplossingen te faciliteren. De behulpzame en deskundige medewerkers maken van Interconnect een dienstverlener waar relaties blindelings op kunnen vertrouwen. Zo kunnen zij zich focussen op hun kernactiviteiten en de behoeften van hun eigen klanten.

Omdat Interconnect onafhankelijk van derden opereert, is de ISP in staat om altijd de strategische keuzes te maken die bijdragen aan de kwaliteit van de diensten. Zo kan Interconnect de continuïteit van diensten waarborgen. Het netwerk en de dienstverlening van Interconnect zijn door diverse instanties op het hoogste niveau gecertificeerd. Met ruim twintig jaar ervaring kan Interconnect uw organisatie als geen ander ondersteunen bij IT vraagstukken. Meer informatie: interconnect.nl