Mavim, PST Business Services

PST Business ServicesPST Business Services is sinds 2008 business partner van Mavim. Mavim is een Nederlands bedrijf, opgericht in 1990, met vestigingen in Australië en Nieuw-Zeeland. Mavim levert wereldwijd oplossingen op het gebied van Kwaliteitsmanagement en Business Process Management.

Mavims product Rules stelt organisaties in staat om al hun bedrijfs- en werkprocessen op eenvoudige en eenduidige wijze te beschrijven, modelleren en te publiceren. Door de mogelijkheid deze processen in relatie te brengen met risico’s en interne of externe wet- en regelgeving, ondersteunt Rules tevens op gebieden als Risicomanagement en Compliance Management. Rules geeft het management beter inzicht in de processen op strategisch en tactisch niveau en ondersteunt de medewerkers met de uitvoering van de processen op operationeel niveau.

Dat is precies de reden waarom PST Business Services gekozen heeft voor een partnerschap met Mavim. Alle processen voor service en beheer zijn vastgelegd in Mavim, waardoor verbeteringen snel kunnen worden doorgevoerd en het serviceniveau wordt verhoogd. Mavim is Microsoft Gold Partner, het topniveau van het Microsoft partnerschap. Rules is inmiddels gebundeld met Microsoft Visio. Meer informatie: mavim.nl