Stolt-Nielsen stapt over naar een Twin Datacenter

Stolt-Nielsen, datacenterInnovatie en “drive for improvement” staan bij Stolt-Nielsen Limited hoog in het vaandel. De organisatie besloot vijf jaar geleden de overgang te maken van Distributed Datacenters naar een Twin Datacenter-concept. Voor de migratie van het IBM Power i-gedeelte (AS/400) vanuit USA naar Nederland, heeft Stolt-Nielsen de keuze gemaakt voor PST Business Services. PST is gekozen omdat zij als enige daadwerkelijk Capacity On Demand kunnen leveren. Het resultaat? Flexibele capaciteit wordt geleverd door meerdere IBM Power i-systemen, vanuit twee datacenters in Nederland, gespiegeld en met een uitstekende performance!

Stolt-Nielsen werd in 1959 opgericht door de Noor Jacob Stolt-Nielsen onder de naam Parcel Tankers. Nu, bijna zestig jaar later, is Stolt Tankers een begrip binnen de scheepsvaartindustrie. Stolt-Nielsen Limited is een toonaangevende wereldwijde leverancier van bulkvloeistoffentransport, opslag en distributie van diensten via de drie grootste operationele eenheden: Stolt Tankers, Stolthaven Terminals en Stolt Tank Containers. Daarnaast bestaat het bedrijf uit Stolt Sea Farm, een toonaangevende producent van tarbot, tong en kaviaar, Stolt Bitumen Services voor de ontwikkeling van een bitumendistributienetwerk in Azië-Pacific en Stolt-Nielsen Gas voor de ontwikkeling van LPG-transport.

PST Business Services is trots op deze referentie en stelt de case graag ter beschikking in PDF. Voor uw gratis download, kunt u terecht op onderstaande pagina.

 

Ga naar downloadpagina