PST Specials

Welkom bij de PST Specials, met regelmatig een andere Special waar u uw voordeel mee kunt doen. En de PST Special van dit moment is…

PST Specials

Alignia-demonstratie op maat

Zoals veel bedrijven, is uw organisatie waarschijnlijk afhankelijk van veel externe partijen om kritische business-deals efficiënt te laten verlopen. Zo heeft u digitale, geautomatiseerde koppelingen met klanten, zakenrelaties, leveranciers en diverse andere organisaties. Maar als systemen rechtstreeks met elkaar kunnen communiceren, zonder tussenkomst van mensen, dan is het soms lastig om te achterhalen waar een eventuele vertraging door is veroorzaakt.

Ook dit complexe netwerk kan worden gemonitord! PST Business Services heeft veel ervaring met de vrij nieuwe oplossing Alignia Business Monitoring; de volledige monitoring-oplossing voor al uw bedrijfsprocessen. We helpen u graag op weg.

Alignia Business Monitoring

HelpSystems heeft met Alignia de meest geavanceerde monitoring-oplossing in handen voor Business Processes en Online Business Services. Alignia is zeer geschikt voor veeleisende organisaties voor wie bijvoorbeeld de online omgeving de hoogste prioriteit heeft. Naast ‘Online Business Services’, bestaat Alignia uit de modules ‘Business Processes’, ‘Business Applications’ en ‘Business Security’.

Met Alignia krijgt u antwoord op vragen als:
 

  • Zijn er belangrijke klanten of partners geraakt door een verstoring?
  • Wordt de dienst slechter door de reactietijd van een derde partij?
  • Hoe kan een probleem snel opgelost worden en het proces worden hervat?
  • Is bedrijfskritische informatie in gevaar?
  • Het lijkt allemaal in orde, maar is deze mate van bedrijfsactiviteit normaal?
  • Welk IT-component of welke foutmelding heeft impact op een bedrijfsproces?

 

Ja, ik wil hier meer van weten!

Als u meer wilt weten over Alignia en een of meer specifieke modules, vernemen wij dat graag van u. We verzorgen graag een demonstratie op maat.