PST Managed Services

De huidige technologische ontwikkelingen eisen dat de kennis binnen uw organisatie meegroeit. De 24-uurs economie vraagt om 7×24 uur beschikbaarheid van uw ICT-systemen. Door beperkte bezetting, ziekteverzuim en vakantieverplichtingen kan die continue bewaking niet altijd worden gegarandeerd. Steeds meer bedrijven gaan daarom op zoek naar een goed alternatief. De oplossing hiervoor, het uitbesteden van ICT-systemen en het beheer daarvan, wordt u geboden door het PST Managed Services-concept. PST Business Services biedt u hiermee een hoger rendement, meer efficiency en flexibiliteit, zonder overbodige ICT-investeringen.

Managed Services is het overhevelen van bedrijfsprocessen naar een externe partij, met als doel een hogere efficiëntie of lagere kosten. Dat is althans de definitie van Managed Services volgens Wikipedia. Veel Managed Services Providers (MSP’s) zullen deze definitie goeddeels hebben overgenomen, waarbij ze wellicht meer het doel ‘hogere efficiëntie’ benadrukken en de expertise en veiligheid die ze bieden. Klanten, daarentegen, kijken misschien eerder naar ‘lagere kosten’, hoewel steeds meer managers de expertise en veiligheid ook hoger gaan waarderen.

We wijzen u graag op onze Managed Services-pagina op deze website voor meer informatie over onze dienstverlening op dit gebied. Of lees informatie, blogs en documenten op onze overzichtspagina, te bereiken via de knop rechts (of – voor de mobiele lezers – hieronder).