Robotprocesautomatisering met Automate

We voeren dagelijks nog te vaak terugkerende, handmatige taken uit. De robots van Automate stroomlijnen uw werkzaamheden, zodat u zich kunt focussen op de strategische activiteiten waar u de meeste waarde toevoegt!

Draag uw saaie taken over aan een robot

In ons dagelijkse werk voeren de meesten van ons terugkerende, handmatige taken uit die tijd opslorpen die we liever aan belangrijkere zaken besteden. Of u nu duizenden bestanden veilig moet overzetten, maandrapportages samenstelt of gegevens uit een bedrijfseigen applicatie haalt, de robots van Automate stroomlijnen uw werkzaamheden, zodat u zich kunt focussen op uw strategische activiteiten.

Verhoog de productiviteit van zowel individuele werknemers als teams

Een paar minuten slepen en neerzetten in de beheerinterface – meer hoeft u niet te doen om een robot te configureren en hem in uw plaats alle stappen van het proces te laten uitvoeren. U hoeft de robot niet eens elke dag op hetzelfde tijdstip in te plannen. Robotgestuurde taken kunnen ook worden geïnitieerd door een gebeurtenis, zoals het aankomen van een bestand in een bepaalde directory.

 

“Voorheen hielden zich vier of vijf medewerkers bezig met die budgetteringstaak en daar waren ze
dan twee of drie dagen aan kwijt. Nu ik dit geautomatiseerd heb, beschikken we binnen 90 minuten over de benodigde bestanden.”
David Brown, systeemanalist bij Echelon Home Products

 

Stroomlijn elk gewenst bedrijfs- of IT-proces

Met maatwerkscripts kan meestal maar één taak worden uitgevoerd. Bovendien zijn ze vaak lastig aan te passen. Automate zorgt voor integratie:

 • Betrouwbare Managed File Transfer 
  Integreer geautomatiseerde, beveiligde FTP met encryptie, compressie en andere bestandsacties.
 • Geautomatiseerde rapportgeneratie
  Haal gegevens op, genereer rapporten in het gewenste formaat en deel ze met stakeholders – dit kan allemaal automatisch.
 • Eenvoudigere HR-onboarding
  Stroomlijn de provisioning van Active Directory-gebruikers en andere complexe processen die nodig zijn om uw nieuwe medewerkers snel aan het werk te laten gaan.
 • Gegevensextractie uit ongestructureerde bronnen
  Moet u kritieke gegevens uit een PDF, website of andere ongestructureerde bron halen? Het is eenvoudiger dan u denkt.

 

 

Automatiseer gegevensverzameling en -extractie voor internet en meer

Met de functie voor gegevensextractie van Automate kunt u een breed scala aan gegevensbronnen automatisch lezen, wegschrijven en bijwerken. In een webinar wordt uitgelegd hoe u tijd kunt besparen bij gegevensgestuurde processen. >> Bekijk de webinar

Op zoek naar een automatiseringsoplossing voor meerdere pc’s binnen uw bedrijf? Automate Enterprise biedt uitgebreide functionaliteit voor een geavanceerde automatiseringsstrategie. >> Lees meer over Automate Enterprise

Ga aan de slag

Automate stroomlijnt IT- en bedrijfsprocessen door het automatiseren van taken en workflows zonder dat u daarvoor één regel programmeercode hoeft te schrijven. Neem contact met ons op voor een gratis proefperiode van 30 dagen. 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze unieke robotprocesautomatisering Automate? Bekijk de video of lees de Engelstalige whitepaper ‘What is Robotic Process Automation? A Guide to RPA‘. Ook kunt u uiteraard contact met ons opnemen via 088-2474300 of info@pst.eu

Neem contact op