Cloud integration

Geen zorgen meer om integratie met nieuwe (cloud)applicaties

Cloud is een populair woord en wordt vaak geassocieerd met het afnemen van een applicatie die ergens in een datacentrum draait. Maar cloud is veel meer dan dat en heeft diverse uitdagingen. Want hoe laat je een nieuwe applicatie samenwerken met reeds bestaande applicaties? PST Business Services biedt een oplossing waarbij u zich geen zorgen meer hoeft te maken over dit integratievraagstuk. De koppelingen met de meeste voorkomende applicaties zijn beschikbaar en worden waar nodig voor u ontwikkeld. Dit stelt u in staat om zeer flexibel met uw business-software om te gaan.

Tegenwoordig is het van belang dat uw applicaties altijd en overal beschikbaar zijn. Beschikbaarheid is net als regeren: het is vooruitzien en het continu analyseren van uw infrastructuur. PST Business Services biedt de mogelijkheid om dit voor u te doen, op elk gewenst niveau binnen uw informatie-infrastructuur.

 

cloud integration, managed services

Alles vanuit de cloud?

Nee, de werkelijkheid is anders. Niet alle applicaties kunnen vanuit de cloud worden onttrokken. Sommige applicaties wilt u niet in de cloud plaatsen en andere applicaties mogen niet in de cloud geplaatst worden vanwege wet- en regelgeving. De infrastructuur van de toekomst blijft dus een mix van intern en extern. Wij integreren bij deze cloud integration-dienst uw bestaande applicaties met oplossingen die uit een cloud onttrokken worden.

We komen graag met u in contact als u hier nog vragen over heeft!