Audit Ready Service for i

Draait u uw ‘core’-applicaties op een IBM Power i (voorheen AS/400)-server?
Vraagt u zich wel eens af of uw data op Power i voldoende is beschermd?

Bij tweemaal “Ja” op bovenstaande vragen, dan is het van belang dat u zo snel mogelijk zekerheid heeft over de security op uw Power i. Daarom hebben wij nu voor u deze Audit Ready Service for i-actie voor u in het leven geroepen!

Is de uitkomst van een audit van uw Power i-omgeving elk jaar weer een verrassing? Dan hebben wij nu voor u de oplossing: Audit Ready Service for i.

Wat is Audit Ready Service for i?

Onze Audit Ready Service for i-dienst bestaat uit meerdere onderdelen waarmee wij de security-laag van uw Power i-omgeving volledig in kaart brengen:

  • Penetratietesten: dankzij speciale technieken en tools zijn wij in staat om bijvoorbeeld data van uw systeem te halen en te manipuleren. Zo weet u waar de beveiliging eventueel onvoldoende is ingeregeld.
  • Port en service scanning: met scans op het HMC- en de IBM i-partitie(s) verkrijgen we een zogeheten ‘heat map’. Hierin is grafisch weergegeven waar u mogelijk een risico loopt op security-gebied.
  • Security assessment scan: met de security assessment scan brengen wij verschillende security-instellingen in kaart. Denkt u aan systeemwaardes, gebruikersprofielen en exit points (FTP, ODBC, etc.).

De uitkomsten van de testen en scans worden verzameld en presenteren we in een rapport. Hierin vindt u onze bevindingen en aanbevelingen (in Engels of Nederlands). De rapporten worden z├│ geschreven dat ook mensen zonder achtergrondkennis van het platform de bevindingen goed begrijpen.

Door onze samenwerking met de grote landelijke auditters kunnen wij u 100% garantie geven dat onze bevindingen en het naleven van onze aanbevelingen ervoor zorgen dat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan!

Al onze testen en scans hebben geen impact op de werking van uw omgeving en kunnen dan ook gedurende de dag worden uitgevoerd.

Bent u op zoek naar een security-APK voor uw Power i-omgeving? Wij kunnen het voor u regelen met onze Audit Ready Service for i!

 

>> Bekijk hier een voorbeeldrapportage