Alignia for Business Security

Alignia for Business Security, Alignia monitoringMet Alignia for Business Security identificeert u security-incidenten en krijgt u inzicht in elke dienst, elk proces en de complete infrastructuur. Dankzij dit volledige preventiemodel bent u verzekerd van een gecontroleerde beveiliging en privacy-bewaking van uw gevoelige data.

Deze business security-module is onderdeel van monitoring-oplossing Alignia Business Monitoring; de meest complete monitoring op uw bedrijfsprocessen.

Security van de ‘Extended Enterprise’

Wetende dat bedrijven complexer zijn dan ooit tevoren, onder meer met diverse koppelingen tussen eigen apparaten en systemen van derden, is het ook steeds complexer om deze ‘extended enterprise’ goed te beveiligen. Voor de Information Security-afdeling zorgt Alignia for Business Security voor vereenvoudiging van de taken. Potentiële bedreigingen en incidenten die invloed hebben op zowel de technologie als op gevoelige bedrijfsdata worden geïdentificeerd, gerapporteerd en gemeld.

Welke vragen kunt u met de Business Security-module beantwoorden?

  • Hoe moet je informatie van diverse technologieën en verschillende dataformats samenvoegen in één rapport zoals de regels voorschrijven?
  • Hoe kan de productiviteit gemanaged en verbeterd worden, om meer overtuigende resultaten te kunnen laten zien aan de rest van de organisatie?
  • Hoe kunnen nieuwe technologieën ingezet worden die steeds complexer worden en meer van elkaar afhankelijk zijn? Hoe kunnen zulke veranderingen omarmd worden zonder de eigen dienst te devalueren of het risico te verhogen?

IT-security met PST Business Services

Bij PST Business Services weten we hoe belangrijk het is om uw IT goed te beveiligen en hoe lastig dit kan zijn. Veel bedrijven komen door wet- en regelgeving erachter dat de security-expertise in huis niet meer volstaat. Alleen al het overzicht bewaren van alle (netwerk)koppelingen, systemen en verbonden apparaten is tegenwoordig een dagtaak. PST Business Services heeft niet alleen veel kennis van Alignia-monitoring, maar van security in het algemeen en biedt u graag de benodigde ondersteuning. Neem contact op via info@pst.eu of 088 – 2474300 voor een security-oplossing op maat.

Neem direct contact met ons op

 

Alignia for Business Security, monitoring, PST Business ServicesDatasheet
Wilt u meer informatie over de Business Security-module van Alignia?
Download de datasheet, door PST vertaald naar het Nederlands, door op de afbeelding te klikken.