Alignia for Online Business Services

Alignia for Online Business Services, Alignia monitoringDe module Online Business Services van Alignia is geschikt voor de meest veeleisende organisaties voor wie de online omgeving de hoogste prioriteit heeft. De gehele online omgeving wordt realtime gemonitord, inclusief de services die via derde partijen lopen. De front-end online interactie met de klant wordt gekoppeld aan de back-end, inclusief monitoring van de ondersteunende IT-infrastructuur en applicaties.

Alignia voor Online Business Services geeft duidelijk aan of het probleem zich in het bedrijf voordoet of erbuiten, of het probleem direct de business-activiteit aantast en welke kanalen of klanten er last van kunnen hebben.

Real User Experience

Uniek aan de online monitoring-dienst van PST is de manier van het bijhouden van de Real User Experience. De meeste website-monitors registreren de gebruikerservaring elke minuut of elke vijf of tien minuten, met behulp van gesimuleerde benadering. Dit zorgt voor belangrijke 24/7-bewaking vanuit verschillende locaties, zelfs als er geen klanten zijn. Alignia registreert daarbovenop data van elke individuele klant. Dus Alignia monitort zowel de “simulated” gebruikerservaring als de “real” gebruikerservaring van 100 procent van de online gebruikers.

Welke vragen kunt u met de Online Business Services-module beantwoorden?

  • Wat is het gevolg van een slechte dienstverlening door een externe partij op mijn business?
  • Wat is op dit moment de activiteit van mijn belangrijkste klant? Hoe verhoudt dat zich tot andere, vergelijkbare dagen en tijdstippen?
  • Heeft een verslechterde reactietijd invloed op mijn business?
  • Zijn al mijn technologische kanalen in werking?
  • Was mijn dienst de afgelopen maand voldoende beschikbaar (kijkende naar de SLA)? Welk probleem heeft de meeste down-time veroorzaakt?