App Synthetic Monitor (ASM)

Uw website grondig getest vanuit oogpunt externe gebruiker

De waarde van het monitoren van de klantenervaring is duidelijk. Klanttevredenheid en omzet hangen meer en meer af van de performance van bedrijfsuitingen op het internet. Maar het echt meten van de ‘user experience’ was voorheen moeilijk en duur, vanwege gecompliceerd programmeerwerk en het opzetten van verschillende meetlocaties. Inkoop van een oplossing, gehost door een externe partij, liep voorheen in de papieren. CA Technologies brengt dit binnen handbereik met de CA App Synthetic Monitor!

Met de CA App Synthetic Monitor (eerder bekend onder de naam CA Nimsoft Cloud Monitor, of kortweg Cloud Monitor) weet u dat uw website grondig en extern getest wordt vanuit het perspectief van de gebruiker. U zorgt er daardoor voor dat échte websitebezoekers altijd de best mogelijke klantenervaring hebben op uw online omgeving. Verder beschikt u over objectieve informatie over up-time en performance om interne of externe SLa’s te beheren, de performance te optimaliseren en/of investeringen te ondersteunen.

CA App Synthetic Monitor (ASM)

De CA App Synthetic Monitor kunt u afnemen als abonnement (Multi-site, Corporate of Enterprise). Ook kunt u kiezen voor volledige flexibiliteit en ontzorging door website-monitoring als een dienst af te nemen tegen een vaste lage prijs per maand per website. Wat de voordelen zijn van ASM?

  • Monitort uw website – 24/7 vanuit 90 locaties wereldwijd – of een selectie daarvan;
  • Test met een interval van 1, 5, 10 of 15 minuten;
  • Monitort eenvoudig via een ping of een geprogrammeerd klik-pad (functioneel script);
  • Alarmeert direct via e-mail of sms zodra een afwijking of storing plaatsvindt.

ASM en PST

PST Business Services heeft ruim 25 jaar ervaring in het waarborgen van bedrijfscontinuïteit door middel van bewaking van infrastructuur, applicaties en business-processen. Dit specialisme heeft geleid tot een alsmaar groeiend klantenbestand van meer dan tweehonderd bedrijven, met name in Nederland, maar ook in de rest van Europa. PST is exclusief partner voor Nederland van CA Technologies voor CA App Synthetic Monitor.

Wij verzorgen graag een proefperiode waarin we uw website monitoren. Zodoende krijgt u objectieve informatie over up-time en performance, maar kunt u ook uw website vergelijken met de tien grootste sites in Nederland. Neem contact met ons op via info@pst.eu of 088-2474300.