BLECKMANN IS ZEKER VAN CONTINU FUNCTIONEREN BEDRIJFSPROCESSEN MET ITERA

Bleckmann Nederland BV is marktleider op het gebied van logistieke dienstverlening voor de fashion- en life-style industrie. Wereldwijd dragen ze zorg voor het afhalen, opslaan en afleveren van kleding. Dat zowel flexibiliteit als continuïteit hoog in het vaandel staan, heeft een aantal gerenommeerde retailketens overtuigd om Bleckmann Nederland in te schakelen als hun logistieke dienstverlener.

Bleckmann Nederland is de verbindende schakel tussen productie, expeditie, afhandeling, douane, opslag, distributie en ontvangst. Om er zeker van te zijn dat haar bedrijfsprocessen continu blijven functioneren kozen ze voor iTera. Dit is een oplossing die zorgt voor continue beschikbaarheid van bedrijfsprocessen en is geïmplementeerd door PST Business Services.

BETROUWBAARHEID

Bleckmann Nederland richt zich op specifieke behoeften en eisen voor het behalen van deadlines, het niveau van dienstverlening en de mate van nauwkeurigheid. Hierdoor zijn ze in staat aan alle wensen van de klant te voldoen. Prestaties worden getoetst aan Key Performance Indicators (KPI’s) die vooraf met de klant worden afgesproken. De dienstverlening aan hun klanten is altijd op hoog en betrouwbaar niveau doordat applicaties continu beschikbaar zijn.

“Als een klant een essentieel bedrijfsproces aan ons uitbesteed, dan verwachten ze natuurlijk betrouwbaarheid, ervaring en flexibiliteit. Prijs is hierbij ook een belangrijk onderdeel, maar zal nooit één van de andere voorwaarden kunnen vervangen”, zegt Marcel Schulte ICT Manager bij Bleckmann Nederland. “Toen wij op zoek gingen naar een High Availability-oplossing hadden wij ook deze voorwaarden. PST Business Services bleek aan al onze voorwaarden te kunnen voldoen.”

THE STRIP IN LAS VEGAS

“Toen ik in Las Vegas op werkbezoek was, kwam ik erachter dat veel casino’s op de beroemde strip gebruik maken van de iTera-software. Dan weet je dat je met een betrouwbare oplossing te maken hebt. De omzetten die deze organisaties draaien, laten geen risico’s met betrekking tot de beschikbaarheid van systemen toe. Dat PST Business Services al een aantal jaar ervaring met iTera heeft, gaf voor ons de doorslag. Een prettige bijkomstigheid is dat de licentieprijs zelfs een stuk lager is dan andere software”, zegt de heer Schulte

OVER PST 

PST Business Services is specialist in bedrijfscontinuïteit. Wij verzorgen business- en IT-oplossingen voor een breed spectrum aan opdrachtgevers gericht op zowel de zakelijke als de non-profitmarkt.

PST Business Services is van mening dat zakendoen in de IT een stuk eenvoudiger en transparanter kan. Geen ingewikkeld gedoe maar juist aandacht voor de wensen van de klant. Samen een proces ingaan om tot de juiste oplossing te komen. Een goede fundering van uw businessapplicaties is een van de belangrijkste aandachtspunten voor een goedwerkende IT-infrastructuur. En verandert de omstandigheid waarin u zich bevindt, dan verandert de oplossing gewoon mee!