OPTIMAAL BEDRIJFSRESULTAAT

In de moderne rol van IT kijkt u steeds meer naar de bedrijfsresultaten. De omzet, winst, klanttevredenheid en het imago van uw bedrijf en uw services zijn van groot belang. Een goed en efficiënt draaiende IT is daarvoor een voorwaarde. En soms ook een driver van groei en groter succes. PST heeft veel ervaring in de markt en helpt u graag met het behalen van uw doelstellingen.

CONTINUÏTEIT VAN BEDRIJFSPROCESSEN

Bedrijfsprocessen en klanteninterfaces zijn complexer dan ooit, en afhankelijk van de IT. Maar als een bedrijfsproces omvalt, is het vaak zoeken naar de betreffende IT-storing en een snelle oplossing. Realtime inzicht en Root Cause Analyse draagt direct bij aan het waarborgen van primaire bedrijfsprocessen.

MEER OMZET REALISEREN

Sneller schakelen in voorraadniveaus, minder down-time in productie, snel signaleren of een verkoopactie niet werkt (of juist wel!), etc. Geavanceerde monitoring van business-KPI’s kan het realtime inzicht vergroten, beslissingen ondersteunen en heeft de potentie uw commerciële succes te vergroten.

GERICHT INVESTEREN IN IT

Vervanging en upgrading heeft alleen zin als de componenten daadwerkelijk een positieve impact hebben op het eindresultaat. Goede monitoring laat u zien welke elementen slecht presteren. Maar ook welke het nog prima doen en welke elementen geen impact hebben op de business.

PERSONEEL BETER INZETTEN

Is IT de core business van uw bedrijf? Dan moet u alle kennis in huis hebben. Is IT ondersteunend, dan zoekt u wellicht een partij die op bepaalde vlakken met grotere kennis en schaalvoordelen hulp kan bieden. Minder zorgen en minder kosten voor u.

IMAGOVERLIES VERMIJDEN (EXTERN EN INTERN)

Communicatie met klanten kan niet meer zonder IT. Applicaties en systemen horen dus gewoon te werken. Is er toch een storing, dan gaan emoties meespelen. En dan is het niet altijd duidelijk hoe groot het probleem is. Dus ook voor de interne afrekening is het essentieel om objectief te meten, en om verbetering in performance te kunnen bewijzen.

DE BRUG SLAAN TUSSEN IT EN BUSINESS

PST is van mening dat alle bedrijven – als ze dat nu nog niet doen – zullen gaan monitoren op bedrijfsprocessen. Daarbij dienen de reeds bestaande monitoring tools als basis, en die blijven we dus ook gebruiken. Wat wij toevoegen is een aanpak die de echte brug slaat tussen IT en business, in de zin van controle, inzicht en het nastreven van doelstellingen. Dit proces van verbetering kan op elk niveau gestart worden en in het tempo dat u schikt.

Een eerste stap is een geheel vrijblijvend gesprek met een van onze directeuren. Daarin leggen we graag uit wat we al bereikt hebben bij diverse andere organisaties. Neem contact met ons op en vraag naar het monitoren van bedrijfsprocessen. Wij horen graag van u!

HEEFT U ÉÉN VAN BOVENSTAANDE UITDAGINGEN?