PIM MONITORING – PST INFRASTRUCTURE MONITORING

IT-componenten bewaken. Veilig, snel en betrouwbaar.

Bedrijfsprocessen kunnen niet meer zonder een goedlopende IT-infrastructuur. Daarom heeft PST PIM monitoring voor u ontwikkeld. PIM is een kleine mini-server waarmee de IT-infrastructuur binnen bedrijven snel, simpel en betrouwbaar gemonitord wordt. Niet alleen door u, maar ook door PIM!

WAARBORG UW SERVICE LEVEL AGREEMENT

De manier van monitoring met PIM maakt het mogelijk om fouten in het netwerk snel te detecteren. Mochten er foutmeldingen in het systeem zijn, dan ontvangt u hier een melding van. PIM monitoring helpt direct om het probleem op te lossen. Het lost problemen snel op, weet waar de fout in het systeem ligt en kan zelfs complicaties voorkomen. Dit is prettig, want zo kunt u bijvoorbeeld uw Service Level Agreement (SLA) waarborgen. Niet alleen uw klanten, maar ook uw medewerkers blijven tevreden.

De volgende componenten zijn op PIM monitoring aan te sluiten:

SERVERS EN OPERATING SYSTEMS:

  • Microsoft Windows Server 2008 en 2012 (fysiek en virtueel)
  • IBM Power-systemen OS/400 e/o IBMi (fysieke servers en logische partities)

APPLICATIES:

  • Mimix High Availability
  • iTera High Availability

EN NU OOK:

  • VMware
  • SQL
  • Exchange

MONITOR UW BEDRIJF VIA PC, IPAD OF SMARTPHONE

U kunt zelf kiezen welke componenten monitoring nodig hebben en deze op PIM monitoring aansluiten. Binnen twee uur kunt u vervolgens via realtime dashboards de gehele infrastructuur monitoren. De dashboards zijn via het internet toegankelijk. Daardoor kunt u ze altijd en overal via PC, tablet of zelfs smartphone in de gaten houden.

PROBEER PIM MONITORING

Vanaf slechts € 250,- per maand is er al een abonnement op PIM monitoring en dan bent u al verzekerd van een IT-infrastructuur die op rolletjes loopt. U betaalt een vast laag bedrag en voorkomt hierdoor kosten van dure consultants die hetzelfde werk verrichten als PIM. Daarnaast heeft u geen omkijken meer naar de aanschaf van dure soft- of hardware voor de monitoring van uw bedrijf. Het systeem wordt automatisch voorzien van software updates en upgrades.

GRATIS PIM VOOR TWEE MAANDEN UITPROBEREN?