OPTIMAAL IT-BEHEER

Uw organisatie zorgt ervoor dat de infrastructuur draait en dat downtime wordt vermeden of heel snel is opgelost. Maar daarnaast is er constante druk op de kosten en op het personeel, en gaan investeringsaanvragen onder de microscoop. PST heeft veel ervaring in de markt en helpt u graag met het behalen van uw doelstellingen. Denkt u maar eens aan onderstaande uitdagingen!

Downtime en storingen verminderen

Cruciale IT-infrastructuur moet altijd up zijn en goed functioneren. De infrastructuur wordt complexer, maar daar heeft de rest van de organisatie vaak geen kennis van of begrip voor. Storingen en downtime worden steeds minder geaccepteerd.

Kosten besparen

Weet u hoeveel het kost om een uurtje uit de lucht te zijn? En weet u hoeveel het kost om herhaaldelijk in te grijpen en problemen op te lossen? Voorkomen is beter dan genezen – en vaak een stuk goedkoper.

Websites en portal access optimaliseren

Waar zouden we zijn zonder het internet? Inderdaad, nergens. Dus als websites en klantenportals onverhoopt down gaan, moet u dit als eerste weten en snel verhelpen. Een goede monitoring-tool is een must om uw werk goed uit te voeren.

SLA-management

Een betrouwbare en objectieve meting van prestaties is onmisbaar in de afrekening van SLA’s. Dit geldt zowel intern als met externe partijen. Kunt u op dit moment aan de directie aantonen dat gemaakte afspraken worden gehaald?

High Availability en Disaster Recovery

De kans op desastreuze calamiteiten is klein. Maar tegen de potentiële impact moet u wel goed waken. Zijn uw back-ups goed? Werken restores echt? Het is van groot belang dat dit zo nu en dan getest wordt.

Situatiegerichte ondersteuning

Voor onze klanten zijn wij een gesprekspartner op eerdergenoemde gebieden. Volledig situatie-afhankelijk helpen wij u uw doelen te bereiken. Via een vrijblijvend gesprek en vergelijkbare referentiecases kunnen wij uw kansen wellicht illustreren. We horen graag van u!

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?